nedeľa 18. februára 2018

Zlupovacia maska s aktívnym uhlím... Skutočný bojovník proti čienym bodkám?

Čierne bodky sú problém, ktorý trápi mnoho ľudí bez ohľadu na to či je to muž, alebo žena. V súčasnosti je na trhu mnoho produktov, ktoré nás majú "zázračne" zbaviť tohto nepríjemného spoločníka. Jedným z takýchto "zázračných" produktov by mala byť aj slávna čierna maska s aktívnym uhlím od značky BioAqua, ktorú som si vybrala na stránke PoštovnéZDARMA.cz.


Trend čiernych masiek ma nejako obchádzal, pretože som nejako mala pocit, že to nebude fungovať a najmä to haló okolo toho ma  odrádzalo od zaobstarania tejto masky. Keď som si túto masku objednávala, tak som popravde čakala, ž to bude totálny prepadák. Pretože zatiaľ všetky takéto experimenty s produktami z Číny boli nie veľmi podarené. Avšak táto maska je milým prekvapením. Začala by som balením, ktoré až na to že je trošku poohýbané z doručenia, je pekné a minimalistické. Jednoducha čierna krabička na mňa zapôsobila dojmom, že mám v rukách kvalitný produkt.


 Samotná maska je v klasickej čiernej tube, má 60g a jej cena je na stránke okolo 4 eur, no na internete ju nájdete aj lacnejšie.  Tuba vyzerá veľmi podobne ako krabička, na tube sa nachádzal aj ochranný pliešok, takže som mala istotu, že s maskou nikto nemanipuloval. Maska má celkom príjemnú vôňu, lepšie povedané takú nijakú vôňu. Cítiť v nej jemnú vôňu bahna, no nie je to nič extrémne silné a ani nepríjemné. Konzistencia masky je hustejšia a mierne lepivá, no aj napriek tomu je jej aplikácia veľmi príjemná.




 Značka BioAqua je pomerne dosť rozšírená na čínskych stránkach. Či na Aliexpresse alebo na iných takýchto stránkach, nájdete naozaj širokú ponuku produktov tejto značky, ktoré  sú z väčšej časti zamerané na starostlivosť o pleť. Čo ma naozaj prekvapilo bolo, že som sa pri hľadaní tejto masky dostala aj k stránke tejto značky, kde predávajú svoje produkty.



Masku nanášame na vyčistenú pleť, ktorú aj naparíme aby sa nám otvorili póry. Následne si nanesieme takú strednú vrstvu masky (hrubá by nám nestihla dobre zaschnúť) a počkáme 15-20 minút, ja odporúčam tých 20 minút. Keď maska dobre zaschne, opatrne ju zlúpneme z pleti. Potom pleť ešte opláchneme vodou a hydratujeme.

 Maska je určená najmä na oblasť okolo nosa, kde sa primárne nachádzajú čierne bodky. Avšak musíme byť realisti a nečakať po jednom použití, hneď nejakú ohromné výsledky. Po prvom použití môžem povedať, že jednoznačne ma zbavila nejakých tých nečistôt v oblasti okolo nosa a aj niektorých jemnejších čiernych bodiek. Myslím si, že toto je asi prvý takýto kozmetický zázrak z Číny, ktorý som vyskúšala a ako tak funguje. Masku budem používať aj naďalej a som zvedavá aké budú výsledky po dlhšom používaní. Ak vás trápia čierne bodky, tak táto maska určite stojí za vyskúšanie, no nečakajte nejaké zázraky.

Skúšali ste už zlupovaciu masku z aktívnym uhlím? Ako bojujete vy proti čiernym bodkám?

Pevne verím, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

13 komentárov:

  1. ja sa trošku bojím týchto masiek :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa ich spočiatku bála najmä preto, že mám trošku citlivejšiu pleť, no bolo to celkom fajn :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Já zatím zkoušela černou slupovací masku od Balei, ale žádný zázrak to teda nebyl:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tej som pokukovala, ale nejako sa táto ku mne dostala skôr, no mám v pláne ju vyskúšať a porovnať s touto. Avšak ani táto nie je nejaký zázrak, ale tiež sa nedá povedať, že nerobí absolútne nič :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Ja som ešte čiernu masku neskúšala..pôvodne som si chcela kúpiť čiernu masku od Balei,ale kamarátka mi povedala,že nie je moc dobrá,tak som si ju nakoniec nekúpila. Dúfam,že v budúcnosti nejakú vyskúšam a bude aj účinná :) . Možno to bude práve táto. Super recenzia! Prajem veľa úspechov v blogovaní a pekný dník :)) .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že najväčší problém pri všetkých takýchto maskách sú veľké očakávania, pretože po prvom použití veľmi málo produktov urobí niečo extra. Najmä pri starostlivosti o pleť potrebujú produkty nejaký ten čas. Zatiaľ masku používam veľmi krátko, no zdá sa mi fajn. Uvidíme ako to bude vyzerať po dlhodobejšom používaní, no zatiaľ ju môžem odporúčať :) Veľmi pekne ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Když sleduji tu konzistenci, hodně mi to připomíná masky od Balea, se kterými zatím máme dobré zkušenosti. Tak jsem zvědavá, jaké bude mít tato úspěchy a doufám v nějaký feedback!! :))


    B&M&P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masku od Baley sa určite chystám vyskúšať aby som ich mohla porovnať. Pravdaže dám aj vedieť ako to bude s maskou pri dlhodobom používaní :) Veľmi pekne ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  5. Černou masku jsem zkoušela jsem tu od Pilaten, ale za mě nic moc. Pořád nějaký zázrak na tečky hledám, ale mám pocit že jsem moc náročná :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by existoval zázračný produkt proti čiernym bodkám, hneď ho beriem :) No pri väčšine takýchto produktov si veľké nádeje nerobím :/ Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame