štvrtok 7. septembra 2017

Recenzia: Lak na nechty N°1 od značky Trend It Up

Nie je to tak dávno, čo začalo veľké wau okolo značky Trend It Up, ktorá sa v júny tohto roku dostala na Slovensko. Široké spektrum produktov za drogériové ceny v luxusnom šate obohatilo sieť drogérií DM a spustilo vlnu záujmu o túto novinku v drogérii. Ani mňa tento ošiaľ neminul a svoju zbierku kozmetiky som obohatila aj o túto značku. Nebolo to ani veľmi cielené, ale keď som stála pred stojanom s touto kozmetikou hneď mi do oka padol lak na nechty N°1 vo farbe 100, čo je krásna baby blue farba. Ja ako veľký milovník modrej som ju tam proste nemohla nechať a na ceste z drogérie som si domov veselo niesla nový prírastok do mojej zbierky lakov.


Vďaka už skôr spomínanému wau okolo tejto značky som veľmi nevedela čo od tohto produktu čakať. Prezerala som si recenzie u českých blogerov a vlogerov, kde táto kozmetika bola už pár mesiacov a počula som zmiešané recenzie. Nakoniec sa mi však potvrdilo to čo som podvedome tušila, do drogérie nám pribudol ďalší dobrý produkt. Značka Trend It Up nám ponúka naozaj široké spektrum farieb a efektov lakov, takže je pomerne dosť ťažké si vybrať iba jeden. Samotný lak má trochu vodovejšiu konzistenciu, no aj napriek tomu kryje celkom pekne aj v prvej vrstve, ale je potreba ďalšej vrstvy pre plné krytie. Čo sa týka výdrže, tak ja som lak testovala s base a top coatom, čiže neviem presne určiť koľko vydrží, ale bez top coatu vydržal okolo 4 dní. Veľmi ma očarilo balenie, ktoré je naozaj kvalitné a jeho minimalistický dizajn mu dodáva naozaj nádych luxusu, no zároveň je pevné, takže sa nemusíte obávať toho, že sa vám hneď rozbije.


Plusy
  • široká ponuka farieb a efektov
  • nízka cena
  • kvalitné a minimalistické balenie
 
Mínusy 
  • pre plné krytie potreba dvoch vrstiev
 
 
Moje celkové hodnotenie

8/10

Za mňa vám tento lak môžem odporúčať, pretože za nízku cenu si máte možnosť kúpiť dobrý lak vo veľkej ponuke farieb. Jednoznačne toto nebude môj jediný produkt od tejto značky.

Skúšali ste už značku Trend It Up? Ak áno, aký produkt vás zaujal?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem príjemný zvyšok dňa.

Alexandra 

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Súhlasím :) Ja som si ho hneď zamilovala :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Trend it up mám hrozně ráda! Jejich laky na nehty jsem bohužel ještě nezkusila, ale jsem například hrozně spokojená s jejich korektory:D

    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som naopak neskúšala korektory, ale chystám sa na väčší nákup kozmetiky tak sa na nich určite mrknem :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame