sobota 10. júna 2017

Recenzia: Ceruzky na pery Jordana Classic Lipliner Pencil


Kontúrovacie ceruzky znamenajú pre mnohé ženy nevyhnutnú súčasť ich líčiacej rutiny. Ani ja nie som výnimkou a patrím do tejto skupiny žien. Vždy, keď si dávam rúž, tak siaham po dobrej "kontúrke", ktorá tomu dodá ten pravý efekt. Myslím si, že je to spôsobené aj tým, že mám pomerne malé pery a pomocou ceruzky na pery ich rada opticky zväčším, ale určite má v tom prsty aj následné predlženie výdrže rúžu.

V dnešnom článku som sa rozhodla vám povedať niečo viac o mojich pomerne čerstvných prírastkoch v kozmetickej zbierke, a to ceruzkách na pery Jordana Classic Lipliner Pencil.
 

 Ceruzky majú rozdielnu konzistenciu. Farba 17 Bare Blush má trošku suchšiu konzistenciu a po istom čase sa začne trošku droliť, no nie je to nič neznesiteľné a dá sa to veľmi ľahko opraviť. Pokiaľ ide o farbu 09 Hot Fuchsia, dá sa povedať, že je úplný opak. Má krémovejšiu konzistenciu, pery nevysušuje až tak ako predošlí odtieň a príjemnejšie sa nosí. Obe ceruzky sú veľmi dobre pigmentované a majú dosť dobrú výdrž. V obstojnom stave vydržia okolo 4 hodín, vydržia pitie, no s jedlom si už veľmi neporadia najmä, ak máte radi mastné.Čo ma trochu mrzí je balenie, ktoré je z lacnejšieho plastu a veľmi ľahko sa zničí. Celkovo na mňa ceruzky pôsobia veľmi dobrým dojmom, a to hlavne, ak vezmem do úvahy ich nízku cenu. Určite si plánujem zaobstarať aj iné farby týchto ceruziek.

Plusy
  • veľmi dobrá pigmentácia
  • príjemná konzistencia (farba 09 Hot Fuchsia)
  • výdrž približne 4 hodiny
  • nízka cena cca 2 eurá
 
Mínusy
  • po čase má tendenciu sa droliť (farba 17 Bare Blush
  • obal z lacnejšieho plastu
 

 
 Moje celkové hodnotenie
9/10
 
Tieto ceruzky sú podľa mňa veľmi dobrou investíciou, pretože za málo peňazí dostanete naozaj dobrý produkt. Avšak balenie trochu zaostáva za kvalitou produktu, no myslím si, že to nie je nič čo by sa  prežiť. 
 
Máte nejaké skúsenosti s týmto produktom? Sú ceruzky na pery súčasťou vašej líčiacej rutiny?
 
Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem príjemný zvyšok dňa.
 
Alexandra 

4 komentáre:

  1. Takéto produkty nepoužívam, no majú naozaj krásne farby ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež spočiatku nepoužívala kontúrovacie ceruzky, ale potom som im nejako prišla na chuť a teraz bez nich neviem fungovať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Musim sa priznat, ze ja ceruzky na pery vobec nepouzivam a ak ano, tak to musi byt velmi vynimocna prilezitost :D, ale tieto maju krasnu farbu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa nadchli tie farby a hlavne ich ponuka pri tejto značke :) Veľmi pekne ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame