pondelok 29. mája 2017

Recenzia: Rúž na pery z rady True Colour od značky Avon

Konečne po mesiaci tu máme opäť článok. Popravde tento necelý mesiac bol pre mňa veľká fuška. Našťastie už mám všetko konečne za sebou a môžem o sebe hrdo povedať, že som úspešne ukončila gymnázium. Keďže pre mňa je toto obdobie už začiatok letných prázdnin, môžem sa už konečne venovať naplno blogu a dobehnúť stratený čas.

 Dnes som si pre vás pripravila recenziu na rúž na pery z rady True Colour od značky Avon. Tento rúž mám už doma nejaký piatok, ale urobiť si naň názor bolo pre mňa trošku ťažšie. Pravdepodobne to bolo farbou, ktorá nie je tak úplne môj štýl, ale istým spôsobom som si ho obľúbila. Poďme sa teda pozrieť na to čím ma oslovil a čím zasa nie.


Rúž na pery z rady True Colour má príjemnú krémovú konzistenciu, ktorá zaručuje jeho pohodlnosť pri nosení. Avšak jeho ľahká konzistencia sa odzrkadlila na pigmentácií, ktorá je stredná až slabšia. Dalo by sa povedať, že je to niečo ako lepšie pigmentovaný balzam, ktorý vašim perám dopraje dokonalejší vzhľad. Výdrž je tiež taká priemerná a na perách v obstojnom stave ostane približne dve hodiny. Musím povedať, že aj napriek takej "priemernosti" produktu, má naozaj veľmi kvalitné a luxusne pôsobiace balenie. Priznám sa vám, že na začiatku ma veľmi tento rúž neoslovil a to hlavne preto, že farba lasting pink nie je práve moja šálka kávy. Je to taká lososovo-ružová farba, ktorá sa približuje až k oranžovej. A možno ste si už všimli, že ja skôr preferujem chladnejšie farby v tónoch ružovej a fialovej. Nakoniec, po menšom boji som si našla spôsob ako ho nosiť, ale nesiaham po ňom často. Pravdepodobne by som po tomto rúži znova nesiahla, pretože ako vidím na trhu sa dá nájsť lacnejšie a omnoho lepšie rúže. 

Plusy
  • krémová konzistencia
  • pevné balenie
  • príjemná vôňa

Mínusy
  • stredná až slabšia pigmentácia
  • slabá výdrž približne 2 hodiny




Moje celkové hodnotenie

5/10

Tento rúž je taký lepší priemer. Má príjemnú konzistenciu, no pigmentáciou a výdržou veľmi nenadchne. Myslím si, že zaujme skôr ženy, ktoré preferujú balzamy na pery.

Máte nejaké skúsenosti s týmto produktom? Aký rúž vás naposledy priviedol do pomykova?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa. 

Alexandra  

6 komentárov:

  1. Ja mám značku avon veľmi rada ale preferujem skôr matnejšie rúže ale tebe sa podľa mňa hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám radšej matné rúže, ale občas sú také dni kedy chcem niečo jemné a trblietavé :) Veľmi pekne ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. tento rúž som síce od Avonu nemala,ale nejak všeobecne mi nesedia Avon rúže :( i keď toto ako taký jemný balzámik je fajn :) pristane ti
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, že ani mne veľmi nesadli rúže od nich, ale tento naozaj ako taký balzam, ktorý trochu zafarbí pery je fajn :) Veľmi pekne ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Tie rúže sú fajn, mám doma hnedý odtieň a používam ho často. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja skôr preferujem iný typ rúžov :) Veľmi pekne ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame