nedeľa 12. marca 2017

Recenzia: rúž na pery matt matt matt od Essence

Matné  rúže sú dosť dlhú dobu veľkým trendom. Ja ich milujem a najmä, ak majú ešte tmavú farbu. Moja kamarátka o mojej vášni vie a na narodeniny ma potešila aj krásnym matným rúžom matt matt matt od Essence vo farbe 07 Purple Power. Hneď ako som ho dostala som ho preverila záťažovým testom a to mojou narodeninovou oslavou. Ak chcete vedieť ako v tomto teste obstál, čítajte ďalej.


Prvá vec čo sa mi na rúži veľmi páči je jednoduché, no elegantné balenie, ktoré je aj veľmi pevné. Nemusíte sa vôbec obávať toho, že sa vám v kabelke rozbije alebo nejako poškodí. Ďalej má naozaj peknú vôňu, no absolútne si neviem spomenúť ako čo to vonia, ale milujem ju. Teraz už prejdime k tomu hlavnému a to k vlastnostiam samotného rúžu. Rúž ma príjemnú, no trošku suchšiu konzistenciu. Aj napriek tomu, že je matný sa naozaj príjemne nosí a pery vôbec nevysušuje. Je vysoko pigmentovaný. Má skvelú výdrž aj sám o sebe, no v kombinácií s kontúrovacou ceruzkou je to naozaj úžasné. S menšou úpravou vydržal naozaj celý večer počas, ktorého som pila, jedla a hlavne veľa rozprávala. Netreba však zabudnúť na to, že mastné alebo nejaké väčšie jedlo nezvládne. Veľmi milo ma prekvapil, pretože za nízku cenu mám veľmi dobrý rúž.

Plusy
  • dobrá pigmentácia
  • krásny polomatný efekt
  • obstojná výdrž
  • nízka cena

Mínusy
  • trošku ťažšie sa odličuje 



 

Moje celkové hodnotenie

8/10

Tento rúž podľa mňa skvelo potvrdzuje, že nie všetko lacné musí byť zlé. Mňa očaril a už teraz si brúsim zuby na ďalšie rúže z tejto rady. 

Skúšali ste už tento produkt? Aký produkt vás prekvapil alebo sklamal svojím výkonom v pomere s cenou?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra  

4 komentáre:

  1. veľmi sa mi páči táto tvoja recenzia :) už som o týchto rúžoch čítala,ale nemám žiaden ešte...páči sa mi tá farba! a ak má ešte aj takú slušnú výdrž tak o to lepšie :) naozaj niekedy aj lacnejšie kúsky sú super, a naopak :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa do tej farby zamilovala a výdrž ma len utužila v tom, že je to môj nový miláčik :)Som veľmi rada, že sa recenzia páči a ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Barva je skvělá! Docela jsi mě nalákala, nejsem velký fanoušek Essence, ale nevím, jsem nalomená ke koupi :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho môžem len odporúčať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame