štvrtok 26. októbra 2017

Recenzia: NYX Liquid Suede Metallic Matte

Ako som už spomínala skôr na Instagrame a Facebooku, metalické pery neboli trend, ktorý by ma nejako lákal. Netvrdím, že sa mi fotky krásnych metalických pier nepáčili, a že som aj nepokukovala po nejakých rúžoch s takýmto efektom, ale mala som pocit, že na mojich úzkych perách to nebude vyzerať dobre a najmä som si myslela, že tento trend rýchlo prejde. Mýlila som sa a aj napriek tomu, že metalické pery z módy nevyšli, odolávala som im. Avšak potom som natrafila na tekutý matný metalický rúž Liquid Suede Metallic Matte od značky NYX. Tento rúž ma zlákal najmä svojou farbou Pure Society, ale aj tým, že na fotkách vyzeral veľmi decentne a nositeľne na každý deň. A hlavne nesmiem zabudnúť na to, že okolo značky NYX je veľké haló, tak prečo ho nevyskúšať a nepresvedčiť sa na vlastnej koži, či je ten boom naozaj oprávnený. 


Rúž ma 4ml a pevné plastové balenie, ktoré prežije naozaj dosť (ešte som sa asi nepochválila tým, že mám talent na rozbíjanie vecí, že? :D), no stále pôsobí vkusne. Aplikátor je trochu väčší, čo ma najprv dosť vystrašilo, pretože som si zvykla na aplikátory v tvare "nožičky baletky", ale dá sa s ním veľmi dobre pracovať, aj na malých perách ako mám ja. Samotný rúž nemá žiadnu extra parfumáciu, je dobre pigmentovaný a na aplikáciu ho stačí naozaj málo. Prejdime však teraz k menej vydareným veciam na tomto rúži. Rúž po nanesení nezasychá hneď a vlastne vôbec nezaschne úplne do matna, ale stále ostáva mierne lepivým. V jednom ohľade je to nevýhoda, pretože toto pravdepodobne od tekutého matného rúžu neočakávate, ale má to aj pozitívum, že pery nevysušuje. Pokiaľ ide o výdrž, tak tá tiež nie je ničím ohromná. Rúž vydrží v obstojnom stave približne 3 až 4 hodiny, čo je podľa mňa na matný tekutý rúž málo, a to najmä ak ho porovnám z rúžom od Jordany, ktorý stojí menej a vydrží toho omnoho viac. Z toho vyplýva aj to, že po jedle a pití ho musíte opraviť, ale zasa nie je to nejaká katastrofa. Čo ale musím pochváliť, je výber farieb, ktorý NYX ponúka, pretože si tam nájde každý to svoje.

Plusy
  • vysoká pigmentácia
  • nevysušuje pery
  • jednoduchá aplikácia
  • zaujímavý výber farieb

Mínusy
  • nezasychá úplne
  • slabšia výdrž cca 3-4 hodiny


Moje celkové hodnotenie 
7/10
Musím sa priznať, že tento rúž ma veľmi neohúril. Netvrdím, že je zlý, ale čakala som od neho viac. Ale aj napriek jeho menším nedostatkom, po ňom veľmi často siaham, pretože ten efekt je naozaj úžasný. Ak chcete vyskúšať metalické rúže, tak vám ho môžem odporúčať, ale myslím si, že vám stačí nejaký jeden otieň a nebudete mať potrebu mať celú zbierku. Pokiaľ ide o mňa, tak viem, že ďalší takýto rúž nepotrebujem, ale klasické rúže od NYX-u chcem určite vyslúšať. 
Ako ste na tom vy a trend metalických pier? Skúšali ste tento rúž? 
Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra

4 komentáre:

  1. Ten odtieň je krásny ♥
    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne s tebou súhlasím :) ja som sa doň zamilovala :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. odtieň je naozaj skvelý! vhodný teraz na jeseň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si povedala aj ja, keď som si ho kupovala a ani vo sne by ma nenapadlo, že po ňom budem tak často siahať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame