utorok 17. októbra 2017

Líčenie z Tropicalize blush&shine triom od Trend It Up + recenzia

Limitované edície v obchodoch sú niečo čo ma málokedy nadchne a väčšinou ma nechávajú úplne chladnou. Aj teraz bolo tomuto tak a letnu limitku kozmetiky Trend It Up som nejako neregistrovala, no potom prišlo obdobie výpredaja tejto značky a predsa len som jednému produktu podľahla. Konkrétne som podľahla Tropicalize blush&shine triu, ktoré bolo vo výpredaji za 2 eurá a povedala som si, že za tie peniaze to aspoň vyskúšam.


 Preto som si dnes pre vás dnes pripravila trošku iný článok, ktorý je spojením návodu na líčenie s touto paletkou a jej stručnej recenzie. Je pravda, že pôvodne som mala v pláne urobiť tieto články oddelene, ale povedala som si, že keďže tento produkt je z limitovanej edície a už nie je k dispozícií, tak by bolo trochu hlúpe vám ho v recenzii doporučovať, keď si ho už nemôžete kúpiť. Poďme teda na to.




Paletka obsahuje bronzér, rozjasňovač a lícenku. Musím uznať, že farby sú naozaj dobre zvolené a krásne k sebe ladia. Všetko sú to také teplejšie farby, ktoré naozaj robia tento produkt vhodný na slnečné dni. Čo veľmi oceňujem je farba bronzéra, ktorý nie je príliš oranžový a preto sa hodí aj takým bledým tváram ako som ja, ale aj to, že je matný. Konzistencia produktov je tiež veľmi príjemná. Sú jemne namleté, niesu veľmi suché, no drobnému prášeniu sa ani tu nevyhneme. Pigmentácia je taká stredná až vyššia, pretože s dobrým podkladom z nich naozaj vytiahnete veľa, čo umožňuje použiť paletku aj na oči. Balenie paletky je tiež veľmi praktické z pevného plastu, primeranej veľkosti a je dobre skladné. Treba preto uznať, že paletka svojou multifunkčnosťou je vhodná aj na cesty a musím sa priznať, že odkedy ju mám siaham po nej veľmi často.

Teraz vám ukážem jednoduché líčenie z touto paletkou, kedy som ju použila ako na oči, tak aj na tvár. Ide o veľmi jednoduché líčenie, ktoré zvládne naozaj každá a máte ho hotové za pár minút.





V prvom kroku si pripravíme viečko. Nanesieme podkladovú bázu a zákyb oka zvýrazníme pomocou bronzéra.










Na celé pohyblivé viečko nanesieme lícenku a pomocou štetca na strácanie ju prepojíme z farbou v záhybe oka. Keďže farby sú spolu naozaj pekne doladené, tak strácanie je v tomto prípade veľmi jednoduché.





Do vnútorného kútika a pod obočie som naniesla rozjasňovač, čím som celé oko prejasnila.











Líčenie som trochu ztmavila pomocou linky, ktorú som vytvorila mokrým nanesením tmavohnedého očného tieňa. Následne som len bronzérom zvýraznila aj spodnú linku a naniesla maskaru.









Pleť som vykontúrovala a prejasnilampomocou produktov z paletky a líčenie zakončila nanesením matného lesku na pery v teplej hnedej farbe.









Ako môžete vidieť, paletka sa dá využiť veľmi multifunkčne. Jej kúpu vôbec neľutujem, no veľmi ma mrzí, že je to iba limitka, pretože je to naozaj dobrý produkt.

Čo hovoríte na toto líčenie? A ako ste na tom vy s produktami z limitovaných edícií?

Dúfam, že sa vám takýto iný formát článku páči a bola by som veľmi rada, ak by ste mi dali vedieť aký naň máte názor. Prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

8 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Nielen za komentár, ale aj za odber :)

      Odstrániť
  2. paletka vyzerá super, mam podobnú z Oriflame :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem presne, ktorú myslíš, no mňa veľmi nezaujala, pretože keď som ju skúšala u známej, tak veľmi prášila :/ Inak ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Krásne líčenie :) Čo sa týka limitiek tak ich celkom obľubujem, pretože sú zväčša niečim špeciálne, no už je to horšie že ich človek opäť nezoženie

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, že potom ich už človek nezoženie :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Krásne líčenie, niečo podobné nosievam veľmi často :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V poslednej dobe aj ja často siaham po takomto líčení, pretože je jednoduché a rýchle, ale stále má svoj šmrnc :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame