piatok 21. apríla 2017

Veľké upratovanie kozmetiky #2

Aj keď to vonku tak nevyzerá, tak tu už máme jar a s ňou aj ďalšie veľké upratovanie kozmetiky.Od jesene sa mi nahromadila naozaj pekná kôpka kozmetiky a rozhodla som sa s vami opäť podeliť o moje skúsenosti s týmito produktami.


  Je pravda, že som chvíľu uvažovala, či v tejto rubrike pokračovať, pretože ja na ostatných blogoch osobne tieto články nevyhľadávam. Po menšom premyslení som sa rozhodla to predsa len s touto sériou článkov nevzdať, pretože sa v ňom naozaj dá povedať asi o najväčšom počte produktov. Aj keď produktov nie je tak veľa ako pri predošlom článku, je ich tu stále dosť takže dosť bolo môjho polemizovania a poďme teda už k samotným produktom.

Ako prvé tu máme produkty na vlasy. O spreji na ochranu vlasov pred teplom značky Cien ste mohli počuť v článku o mojich "must have! produktoch za predošlí rok. Tento sprejík vlasy chráni do teploty 200°C, uľahčuje ich rozčesávanie, zanecháva ich lesklé a úžasne vonia. Pre mňa to je jednoznačne top produkt za skvelú cenu. Druhým vlasovým produktom je lak na vlasy od Pantene, ktorý ma vlasy zafixovať a dodať im ľadový lesk. Ja som si ho kupovala v situácií typu "o 5 minút 12", pretože som si ho kúpila asi tri hodiny pred mojou stužkovou. Absolútne som netušila či moje vlasy bude schopný zafixovať, ale ako som zistila riskovať sa oplatilo. Naozaj vlasy veľmi dobre zafixoval a čo bolo najväčším plusom bolo pre mňa jeho ľahké vyčesanie. Čo sa týka ľadového lesku ten som nepostrehla, no aj tak to bol pre mňa naozaj dobrý lak na vlasy.


Pri upratovaní môjho kozmetického kútika som natrafila aj na tento deodorant od značky Oriflame. Viem, že v súčastnosti majú už iné obaly, čo svedčí o tom, že tam stál trošku dlhšie. Avšak mám dosť dobre vryté v pamäti, že bol priemerný. Pekne voňal takmer celý deň, no potila som sa rovnako a nieč prelomové sa nekonalo. Našťastie aspoň nezanechával fľaky na oblečení.


Konečne sa dostávame skupinke produktov venovanej starostlivosti o pleť. Ako prvé sa medzi spotrebovancov dostala toľkokrát spomínaná rada Love Nature s aloe vera od značky Oriflame. Z tejto rady som spotrebovala takmer všetky produkty okrem očného gélu, avšak na fotke vidíte iba krém na tvár a pleťovú tonizačnú vodu (obal od čistiaceho pleťového gélu som po spotrebovaní vyhodila). Túto radu radím do kategórie "neurazí, nenadchne". Je to podľa mňa úplne priemerná rada v starostlivosti o pleť a  nemala som vôbec pocit, že by niečo extra robila.Popravde nemám pocit, že by som ju potrebovala používať znova.


Ďalším produktom týkajúcim sa starostlivosti o pleť sú tieto čistiace vlhčené utierky s vitamínom E, mliečnymi proteínmi a jemnou grepovou vôňou od Balei. Mňa tieto utierky vôbec neuchvátili a podľa mňa veľmi rýchlo vyschli. Ja som sa s nimi neskamarátila, pretože veľmi ťažko sa nimi odličovalo a mala som po nich napnutú pleť. Môžu byť fajn niekedy cez leto počas cestovania, no na denné použitie za mňa nie.


Úplne poslednými spotrebovanými produktami sú tri produkty dekoratívnej kozmetiky od značky Essence. Prvým produktom je paletka na úpravu obočia, o ktorej som písala na starom blogu (odkaz TU). Mne táto paletka veľmi nesadla, aj keď to nebol až  taký prepadák. Keďže ju mám už pomerne dosť dlho tak som sa ju rozhodla vyhodiť, pretože už ani ten produkt sa nechoval tak ako mal. Maskara Plump no clump! mi iba potvrdila, že Essence robí naozaj dobré maskary. Robila veľmi pekné dlhé a husté mihalnice, mala krásnu čiernu farbu a vydržala. Veľmi ma mrzí, že už ju nemajú v ponuke, pretože určite by som si ju kúpila znova. Posledným produktom je korektor Stay all day 16h, na ktorý ste si mohli prečítať recenziu TU. Ja som si ho veľmi obľúbila a už mám jeho druhé balenie. Veľmi mi vyhovuje hlavne tým, že nevysušuje moje očné okolie a aj keď nekryje veľmi silno mám ho rada.

Konečne sme sa dostali na koniec článku.

Aký máte názor na články o spotrebovaných produktoch? Čo ste naposledy spotrebovali vy? 

 Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

2 komentáre:

  1. Presne tak tie odličovacie obrúsky Balea síce pekne voňajú, ale odličuje sa s nimi veľmi ťažko. Pleť treba doslova drhnúť. Asi najlepšie odličovacie obrúsky sú podľa mňa micelárne Nivea. Sú dostatočne mokré a pleť sa s nimi dá odlíčiť pomerne ľahko, žiadne drhnutie.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to isté som si pri nich myslela a ešte k tomu veľmi rýchlo vyschli. Musela som na nich ku koncu dávať trochu micelárky aby to šlo ľahšie :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame