streda 1. februára 2017

Prvé narodeniny


Zdravím vás, dnes to bude naozaj výnimočný článok a už z názvu asi viete prečo. Blog má dnes presne jeden rok. Je to už presne jeden rok, kedy som sa rozlúčila s mojím starým blogom a rozhodla sa založiť Ardnaxelu. Vôbec by ma vtedy nenapadlo, že sa stane až takou dôležitou súčasťou môjho života. Našla som niečo, čo ma baví a vystihuje, kde sa môžem plne vyjadriť a hlavne niečo, čo ma robí šťastnou. No to všetko by sa nezaobišlo bez vás, pretože vy ste ma motivovali to nevzdať a pokračovať ďalej. Viete, že veľakrát sa nájdu ľudia, ktorí vás chcú zhodiť a kladú vám pod nohy nemalé polená. Pri starom blogu som nemala silu tieto prekážky zvládnuť, no teraz je to iné. Viem, že sú tu ľudia, ktorých baví čítať moje články a nerobím niečo len tak do vetra. Vaša spätná väzba ma neskutočne motivuje a núti ma sa zlepšovať a pracovať na sebe. Chcem vám za to veľmi poďakovať, pretože vďaka vám som hrdá na to, že moje meno sa podpisuje pod niečo také ako je Ardnaxela. Pomohli ste mi prekonať strach z toho, že ľudia budú vedieť, že blogujem. Naučili ste ma povzniesť sa nad akýmkoľvek výsmechom a ohováranim za túto moju záľubu. Ďakujem vám... Ďakujem vám za to, že ste v mojom živote, za motiváciu, ktorú mi dávate, za každé jedno prečítanie, každý komentár a každému, kto sa rozhodol sledovať môj blog. Pevne verím, že o rok o takomto čase budem opäť písať článok a opäť vám budem ďakovať za to aký ste úžasný.

Pridávam ešte zopár fotiek zo začiatkov a zo súčastnosti, aby ste videli tú zmenu :D

Na začiatku :D
Teraz :)



Fotenie produktov niekedy. Kvetináče a okno sú najlepšie pozadie :D
Myslím, že toto je už o niečo lepšie :)

Tak toto by bolo na dnes všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na vás pri ďalšom článku.

Alexandra

6 komentárov:

  1. gratulujem, a prajem ešte x ďalších rokov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k prvému roku a nech je ich čo najviac! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem k blogonarodeninám ♥ Ja som začala v 2014, a tento rok to budú už tri roky blogovania.. ani sa mi nechce veriť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Ja som tak dlho mala predošlí blog a bolo pre mňa ťažké sa ho vzdať, no keď so na to teraz spomeniem bolo to najlepšie rozhodnutie :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame