utorok 27. decembra 2016

Little perversions od Urban Decay + mini koncoročná giveaway

Po dlhej dobe vás konečne zdravím :) Hneď na začiatku vám chcem oneskorene popriať pekné vianočné sviatky a pravdaže aj šťastný Nový rok, no ku tomuto sa dostaneme ešte v nejakom inom článku. Tiež sa vám chcem ospravedlniť za dlhú neaktivitu, ktorá bola spočiatku spôsobená predstužkovým obdobím, potom to bolo dobiehanie zanedbaného po stužkovej a nakoniec nestíhačky pred sviatkami. Mala som toho vyše hlavy a ku blogu som sa nijako nemohla dostať, čo ma veľmi mrzí, pretože mi to naozaj veľmi chýbalo. No ale poďme už na samotný článok a na konci článku si nájdete mini koncoročnú giveaway, aby som vám aspoň trošku vykompenzovala moju neaktivitu. 

Musím sa vám priznať, že nie som veľmi človek, ktorý by sa potreboval vychvaľovať tým čo má alebo čo dostal. Články a videá, ktoré zaplavili internet o tom čo kto dostal na Vianoce ma veľmi neberú a iba občas si ich pozriem. Dnes som však urobila vo svojom zvyku veľkú výnimku, pretože vám chcem ukázať jednu vec lepšie povedané sadu, ktorú som dostala pod stromček od môjho priateľa. Ide o sadu Little perversions od Urban Decay, ktorá je zo stránky notino.sk. Neberte to ako chválenie, ale chcem vám ukázať čo sa v tomto balíčku nachádza aby ste pri uvažovaní nad kúpou tejto sady nemali pocit, že kupujete mačku vo vreci. 


Keďže som veľký milovník kozmetiky, tak táto značka bola mojím veľkým snom. Sama som si chcela od nich niečo kúpiť, ale obávala som sa toho, že si kúpim produkt, ktorí by mi nesadol a nevyužila by som ho. Keď som videla na stránke notino.sk, že majú túto značku vedela som, že si po sviatkoch niečo od nich zaobstarám a najmä keď som videla túto sadu. Prišlo mi to ako fajn spôsob vyskúšať viac ako jeden produkt, aj keď nie všetky produkty sú v plnom balení. No môj priateľ ma predbehol a touto sadou veľmi milo prekvapil. Celá táto sada stojí 16,90 € a teraz vám ukážem čo sa v nej nachádza a čo sa naozaj oplatí. 


Samotná sada sa nachádza v lesklej čiernej kozmetickej taštičke, ktorú na jej prednej strane zdobí názov sady Little perversions a samotný znak značky Urban Decay. Taštička má podľa mňa ideálny rozmer do kabelky a zmestia sa vám do nej tie veci, ktoré naozaj potrebujete na úpravu alebo prípadné zdokonalenie líčenia. Mňa zaujala, pretože takúto veľkosť kozmetickej taštičky doma nemám a konečne nebudem musieť vláčiť zo sebou moju podstatne väčšiu alebo mať kozmetiku len tak pohodenú v kabelke.


 Časť nekozmetických produktov obsahuje ešte mini skosený štetec na oči, ktorý má na druhej strane hubku na rozmazanie tieňov. Má veľmi jemne chĺpky a nepĺzne. 



















Ďalej sa tam nachádza dvojité strúhadielko na hrubé ale aj tenké ceruzky.

V kozmetickej časti sa nachádzajú mini verzie produktov a jedna plná verzia.


Prvé sú vzorky báz pod očné tiene, ktoré UD ponúka. Nájdete tu vzorku každej jednej v peknom papierovom obale, kde sa nachádza aj krátky popis k danej báze. 


Ďalej je tam miniatúrka očného tieňa vo farbe Mushroom. Je v celkom pevnom papierovom obale s magnetickým uzatváraním. Farba je pekná metalická šedá s jemnými tónami hnedej. 


Vecou, ktorá ma asi najviac dostala do kolien je táto mini ceruzka ne pery vo farbe Naked. Keďže momentálne fičím na nude farbách a prirodzenom líčení, toto sa určite u mňa nestratí.


Posledným produktom v tejto sade je plné balenie lesku na pery Lip Junkie vo farbe Obsessed. Všetky produkty v tejto sade majú krásno vôňu, no tento lesk vonia úplne ako TikTak cukríky a príjemne chladí na perách. Ja osobne veľmi na lesky na pery nie som, no tento ma celkom dostal.

Takže za mňa je takáto sada fajn spôsob ako si urobiť obraz o nejakej značke a rozhodnúť sa či kúpa plného balenia stojí za to. Teraz však prejdime k už spomínanej mini giveaway. 


V tejto mini giveaway mimochodom aj prvej si môžete zasúťažiť o diár na rok 2017 od značky Oriflame a krém na ruky z ich vianočnej edície. Musím sa priznať, že minimálne ten diár za to stojí, pretože aj napriek k tomu, že je malý a dobre skladný, je prehľadný a je v ňom množstvo na plánovanie jednotlivých dní. 

Prejdime teraz k samotným podmienkam:
1. dať odber tomuto blogu cez GFC 
2. dať like na FB stránku TU
3. zanechať pod článkom komentár so svojím e-mailom a menami pod ktorými sledujete blog

Do giveaway sa môžte zapojiť do 5. januára 2017 do 23:59 a víťaz bude vyhlásený 6. januára na FB stránke.

Dúfam, že sa vám článok páčil, a že sa vás čo najviac zapojí do súťaže. Prajem vám príjemný zvyšok dňa a teším sa na vás pri ďalšom článku.

Alexandra


8 komentárov:

  1. Taštička vyzerá super, aj jej obsah ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár :)momentálne po vyskúšaní produktov som rada, že ju mám :)

      Odstrániť
  2. Urban decay som ešte neskuušala ale určite je to super kozmetika ! :))

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím uznať, že už chápem prečo je to tak uznávaná kozmetika :) Jednoznačne sa oplatí vyskúšať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Ahoj :) betty.behanova@gmail.com
    Ďakujem za pozvanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čosiii, nádherná sada ♥ Verím že z nej máš neskutočnú radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak radosť bola extrémna :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame