štvrtok 11. januára 2018

"Must have" produkty za rok 2017

Ani sme sa nenazdali a už ubehol ďalší rok. Rok 2017 je už za nami a nastal čas si zhrnúť najlepšie kozmetické produkty za tento rok. Ja vie, že som sa k tomuto článku dostala pomerne dosť neskoro, ale stále som v zajatí knižiek kvôli skúškovému. Ale nekazme si náladu a poďme sa pozrieť na produkty, ktoré si uplynulý rok získali moje srdce.



Rok 2017 bol pre mňa plný veľký rozhodnutí a veľkých zmien. Mnoho sa toho stalo v mojom osobnom živote, ale aj na blogu. Okrem toho, že vás tu pribudlo od minulého roka 20, som vytvorila aj účet na Instagrame, kde sa vás za pomerne krátku dobu nazbieralo 123. Za tieto malé-veľké úspechy vám z hĺbky srdca ďakujem, pretože ma to neskutočne motivuje. No rok 2017 bol pre mňa aj rokom kozmetiky a objavila som zopár naozaj skvelých kúskov, ktoré sa stali mojimi stálicami.


Prvým produktom, ktorý si naozaj získal moje srdce v uplynulom roku, je dvojfázový odličovač očného make-upu. Už som o ňom niekoľkokrát hovorila a môj názor na neho sa nezmenil. Je to dobrý odličovač, za skvelú cenu, ktorý robí to čo má. 


Ďalším produktom, ktorý si ma získal je tento výživujúci gél na mihalnice a obočie od značky Oriflame. Priznám sa nie je to produkt, z ktorého by som spadla na zadok, ale naozaj som si všimla, že mi mihalnice trocha menej vypadávajú a aj obočie vyzerá lepšie. Avšak, nečakajte od tohto gélu nejaký extrémny výsledok, ale berte ho ako nejakú extra výživu.

Z dekoratívnej kozmetiky sa jednou z mojich najväčších lások stal nováčik na našom trhu, a to očný tieň od značky Trend It Up. Obľúbila som si ho na každodenné nosenie pre jeho jednoduchú aplikáciu a efekt, ktorý pomocou neho veľmi rýchlo vytvoríte. Viem, že stačí mi vložiť do kozmetickej taštičky iba tento tieň a budem mať krásne líčenie v priebehu pár minút.


Pri značke Trend It Up ešte ostávame, pretože aj nasledujúci "must have" produkt je od tejto značky. Konkrétne ide o paletku bronzéra, lícenky a rozjasňovača.  Odkedy túto paletku mám, tak sa moja líčiaca rutina pomerne zjednodušila, pretože či už sa ponáhľam, alebo neviem po čom v danej chvíli siahnuť, skončím pri tejto paletke. Navyše je paletka veľmi pekne farebne poskladaná a mojej bledej tvári dáva náznak života.


Môj posledný obľúbenec a zároveň aj najväčšie prekvapenie roka, je tento lak od Essence. Krásne kryje, dobre drží a má skvelý aplikátor. Okrem toho modrá je moja obľúbená farba, takže to vyhráva na plnej čiare.

Toto boli moje najobľúbenejšie produkty za rok 2017. Keď teraz na to hľadím, tak je to pomerne dosť zaujímavá kombinácia, ale musím uznať, že každý s týchto produktov by som si kúpila znova.

Aké sú vaše obľúbené produkty za rok 2017?

 Pevne verím, že ste nový rok začali čo najlepšie a prajem vám veľa šťastia, splnených snov a úspechov v roku 2018.

Alexandra

14 komentárov:

  1. páči sa mi ten Trend it up tienik, pretože takéto často používam tiež na denné nosenie, lebo vytvoria dojem zložitého tieňovania, a pritom je to len jeden dva ťahy štetcom :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne preto ho milujem aj ja :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Také jsem nově objevila značku trend it up a mají moc hezké laky na nehty :) od essence mám bílý lak a má boží - dvojitý štěteček.

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj laky od trend it up som si obľúbila, ale tie od essence majú lepši aplikátor :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Ten Oriflame gel jsem měla taky a přišel mi jako výživa super :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne ho dala sestra, pretože podľa nej nič nerobil, ale u mňa fungoval :) Asi od neho čakala veľa :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Ten gel na řasy mám taky a přesně jak říkáš, byl docela ok, ale jako žádný zázrak:D. Moc pěkný článek!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, ale myslím si, že je celkom fajn aspoň nejako vyživiť mihalnice a obočie, a toto je na to pomerne dosť dostupný prostriedok :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  5. Najviac ma zaujala TrendItUp paletka. Odtieň na kontúrovanie vyzerá celkom studenšie čo je v drogérií až taká rarita. Musím ju ísť omrknúť naživo. Môj top porodukt 2017 bude asi rozjasnovač od Nyxu

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá paletka od Trend It UP bola limitka, čo ma veľmi mrzí, pretože má naozaj dobré farby, no všimla som si niečo podobné v ich stálej kolekcii. Rozjasňovače od NYX-u dosť dlho lákajú, tak dúfam, že tento rok si konečne nejaký zaobstarám :)Ďakujem za komentár aj za pozvanie do giveaway :)

      Odstrániť
  6. O tom Balea odličovači som už niekde čítala, alebo som o ňom počula, a vždy, keď idem do DMky tak naňho úplne zabudnem. No nabudúce ho musím už ozaj vziať so sebou domov. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že neoľutuješ, pretože je naozaj dobrý a tá cena :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
    2. Tak už ho konečne mám aj ja. Je naozaj skvelý, len mi trošku prekáža, že keď sa mi dostane do očí, tak nič nevidím, vlastne vidím, ale všetko rozmazane. Ale to nevadí. :-D

      Odstrániť
    3. No to stáva aj mne, ale inak sa naň nemôžem sťažovať :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame