pondelok 6. novembra 2017

Pečiatky na obočie... Naozaj fungujú?

Ako môžete už z názvu článku vyčítať, tak dnes som si pre vás pripravila článok o vychytávke, ktorá obehla celý internet a to o pečiatkách na obočie (nájdete ich TU). Pôvodne mal byť tento článok niekedy cez leto, kedy som si tieto pečiatky objednávala v rámci spolupráce so stránkou poštovné zdarma. No vyskytli sa technické problémy a po prvej objednávke mi produkt neprišiel, takže som to musela riešiť so zákazníckým servisom a objednať to ešte raz. Keďže som si na tento kozmetický "objav" musela naozaj dlho počkať, tak už prešlo to celé haló okolo neho, ale povedala som si, že aj tak to musím vyskúšať či naozaj funguje. Poďme sa teda pozrieť na samotný produkt.



Produkt mi prišiel v balíkovej obálke, v ktorej sa nachádzala malá čierna kartónová krabička s matným povrchom. Keď som krabičku otvorila, tak sa v nej nachádzala ešte penová výplň (absolútne netuším ako s tento materiál volá), ktorá zabezpečila naozaj bezpečnú prepravu produktu. 



Samotné pečiatky na obočie majú čierny plastový obal, ktorý pôsobí veľmi minimalistický, no zároveň elegante a na vrchnáku sa nachádzajú už spomínané pečiatky na pravé a ľavé obočie. Keď farbu na obočie otvoríte, vykukne na vás naozaj malé a roztomilé zrkadielko, ktoré je aj veľmi praktické ako som počas testovanie zistila.

 

Tieň na obočie je jemne mletý, povedala by som, že má takú vyššiu strednú pigmentáciu a trošku práši. Pokiaľ ide o výber farieb, tak na stránke majú v ponuke tri farby a ja som si na testovanie vybrala farbu 2, čo je naozaj veľmi teplá hnedá. A tu nastáva prvý problém s týmto produktom, pretože táto farba mi vôbec nesedí. Čo sa týka samotnej aplikácie pomocou "pečiatiek" na obočie, tak je to jednoduchšie než som si predstavovala. Je pravda, potrebovala som asi tri pokusy na to aby to vyzeralo ako tak reprezentatívne, ale nebolo to vôbec komplikované. Chcelo to len trošku cviku. Ale tento fakt závisí aj od tvaru pečiatok, pretože mne celkom sadol, aj keď to nie je presný môj tvar obočia. 
 

Ak sa pýtate či tento produkt naozaj funguje, tak áno funguje. Obočie naozaj vyplní, aj keď to potrebuje mierne dočistenie. Nevytvorí vám "instagramové" obočie, no nie je to až tak hrozné ako som čakala. Úprimne, denne stretávam na ulici kopu ľudí, ktorý majú x-krát horšie obočie. Veď predsa len, dve ostré čiarky nakreslené tmavou ceruzkou sú horúci trend tejto sezóny :D. Čo bohužiaľ nefunguje je farba tohto produktu, ktorá je príliš, ale príliš teplá. Celkovo ma tento produkt milo prekvapil, pretože nie je až taký hrozný ako som čakala. Je funkčný a keby mal lepšiu farbu, tak by bol podľa mňa ako stvorený pre ľudí, ktorí si začínajú farbiť obočie alebo pre ženy, ktoré majú ráno naponáhlo.

Ako na vás pôsobí táto kozmetická vychytávka? Trúfli by ste si skúsiť pečiatky na obočie?

 Tak toto by bolo na dnes všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

8 komentárov:

  1. Haha, tak ot omto počujem (vidím) prvý krát, najskôr mi to pršlo celkom vtipné, ale po prečítaní článku som zmenila názor. Osobne by som si to asi nekúpila, pretože ja si radšej obočie spravím sama, ale vyzerá to veľmi dobre a niekomuto môže veľmi uľahčiť prácu ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne takéto isté pocity som mala aj ja. Keď som to objednávala, brala som to ako srandu, ktorou spestrím blog, ale naozaj ma to milo prekvapilo :) Avšak plne s tebou súhlasím, pretože aj ja vyhľadávam iné spôsoby úpravy obočia. Ďakujem veľmi pekne za komentár :)

      Odstrániť
  2. môže to byť naozaj dobrý šetrič času na uponáhľané rána :) určite stojí za vyskúšanie :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to napadlo aj mňa, ale veľmi ma mrzí, že tá ponuka farieb :/ Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Nápad zaujímavý, ale ja osobne si neviem predstaviť, žeby som to používala :D

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja, ale bola sranda to vyskúšať :D Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Keď som prvý krát videla tieto pečiatky, tak som neverila, že sa s tým naozaj dá urobiť perfektné obočie. :-D Rada by som si to vyskúšala, musí to byť sranda. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nepovedala by som, že úplne perfektné, ale určite to pomôže k pekne upravenému obočiu :) ale vyskúšať to je naozaj sranda :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame