piatok 3. februára 2017

Recenzia: Krycí make-up Infallible 24H Matte od značky L´Oréal Paris

Dobrý krycí make-up je snom nejednej ženy.  Niektoré ho už našli, ale stále je mnoho tých, ktoré ten svoj hľadajú. Dnes možno niektorým z vás pomôžem pri hľadaní dokonalého make-up, pretože som si pre vás pripravila recenziu na krycí make-up Infallible 24H Matte od značky L´Oréal Paris vo farbe 10 Porcelain.Tento make-up mám už doma nejeden piatok a už naozaj veľmi dlho vám naň chcem napísať recenziu, pretože sa stal  mojím naozaj veľmi obľúbeným produktom. Možno aj vy máte ten svoj, o ktorom viete, že sa naň môžete spoľahnúť pri každej príležitosti. 



Make-up sľubuje vysoké krytie, zmatňujúci efekt a dlhú výdrž, čo  môžem iba potvrdiť. Má trošku hustejšiu konzistenciu, nevtieravú parfumáciu, dalo by sa povedať, že takmer žiadnu a kryje veľmi pekne už v prvej vrstve. Dá sa pekne nanášať ako štetcom, tak aj hubkou. Mňa zaujal najmä tým, že naozaj veľmi dlho vydrží, mala som ho na stužkovej a naozaj vydržal celú noc. Keďže je zmatňujúci nemusíte sa veľmi trápiť púdrovaním, čo je pre mňa ďalšie plus, pretože ak idem na nejakú akciu, tak sa mi nechce každú chvíľu odchádzať na toaletu sa prepudrovať. Páči sa mi aj ponuka farieb, pretože ja ako bleduľka mám stále problém nájsť dobrú farbu, no pri tomto to nebol problém. Čo mi však nevyhovuje je balenie, aj keď je pekné a skladné, tak by som ocenila niečo s pumpičkou. Ďalším mínusom balenia je aj vrchnáčik z matného plastu, pretože sa veľmi ľahko dá zašpiniť a ťažko sa to čistí. Tento make-up bude určite vyhovovať ženám z mastnou pleťou, no napríklad mne, aj keď nemám mastnú pleť vyhovuje. Pravdaže je jasné, že ženám, ktoré majú suché pleť nebude vyhovovať. Tiež to podľa mňa nebude miláčik žien so zrelšou pleťou, pretože zvýrazňuje vrásky.

Plusy
  • zmatňujúci efekt
  • vysoké krytie
  • dlhá výdrž
  • vhodný pre mastnú pleť

Mínusy
  • nepraktické balenie
  • nevhodný pre suchú pleť 





 Moje celkové hodnotenie

9/10

Tento make-up ma dostal asi v každom ohľade, pre mňa je to jeden z mojich must have produktov. Viem, že sa naň môžem spoľahnúť.

Máte nejaké skúsenosti s týmto make-upom? Aký je váš must have make-up?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra

Máte nejaké skúsenosti s týmto make-upom 

10 komentárov:

  1. joj škoda že nieje vhodny pre suchú :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz cez zimu tiež suchú pleť, no ak si dám pod neho dobrý hydratačný krém je to v poriadku :) Ale je pravda, že ľuďom, ktorí majú naozaj suchú pleť asi nesadne :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Tak tento patrí aj k mojím obľúbencom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si ho veľmi rýchlo zamilovala :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. presne toto je to balenie, čo sa ľahko špiní :D ešte aj od makeupu,tomu verím že to mu strháva bodík :) inak vyzerá pekne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super, ale to balenie naozaj naštve, pretože to vyzerá ako keby som to špinila zámerne :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Tento som neskúšala. Mne najviac sedí make-up Dermacol 24h Control alebo aktuálne novinka od Catrice s kvapkadlom HD coverage.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú novinku od Catrice už musím vyskúšať, pretože v celej blogosfére žne iba chválu :)Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame