utorok 10. januára 2017

Čo je v mojej kabelke?

Kabelka ženy je niečo ako taký malý almanach záhad. Každá je iná, no jedno majú spoločné - majiteľku, ktorá vie, že tam vždy to nevyhnutné a občas aj úplné zbytočnosti. V dnešnom článku vám chcem ukázať, čo sa nachádza v tej mojej a aké veci sú pre mňa nevyhnutné. Viete, dlhšie som na blog chcela pridať nejaký takýto pohodový článok. Chcela som trošku ozvláštniť blog aby nebol iba o recenziách. Dosť, ale môjho polemizovania a poďme sa pozrieť aké poklady sú v mojej kabelke.


Moja kabelka nie je ani úplne maličká, ale ani úplne veľká. Je to skôr taká menšia stredná kabelka čiernej farby, ktorá sa hodí naozaj ku všetkému. Pre mňa je to ideálna veľkosť, pretože keď idem von alebo niekam do mesta nepotrebujem mať so sebou obrovskú tašku, ktorá je väčšia ako ja. Riadim sa tým, že kabelka má byť praktická, skladná a má sa do nej zmestiť všetko potrebné. 
 

 Najdôležitejšou vecou, ktorú musím mať jednoznačne v mojej taške je peňaženka. Túto som si kúpila minulý rok niekedy v marci v Gate. Moja predošlá peňaženka mala už roky a potrebovala som urgentne novú, no a táto mi padla do oka. Je pekná veľká, ale nie príliš a zmestí sa do nej naozaj všetko. 


Druhou veľmi dôležitou vecou je jednoznačne telefón a slúchadlá. Telefón je asi jasné, prečo má stále miesto v mojej kabelke. Využívam ho na telefonovanie, komunikáciu s priateľmi, kontrolovanie sociálnych sieti (najmä spamovanie instagramu, ak chceš mrkni sa TU) a aj na spojenie s vami. A k telefónu bezprostredne patria slúchadlá. Predstavte si cestu peši po meste bez slúchadiel, no katastrofa. 


Do každej ženskej kabelky určite patria aj nejaké hygienické potreby. V mojej nikdy nesmú chýbať vreckovky a pravdaže aj ženské hygienické potreby.


No a poslednou vecou sú drobnosti na skrášlenie a základnú úpravu vzhľadu. Balzam na pery v mojej taške nikdy nechýba. Momentálne tam mám túto od Balei, pretože je to taký jemný trošku pigmentovaný balzam s perleťovým odleskom. Určite perfektný na hodenie do kabelky. Pravdaže, ak mám na sebe nejaké výraznejšie líčenie, tak má pri sebe aj veci potrebné na jeho úpravu a rúž, ktorý mám aktuálne na sebe. Gumičku a sponky nosím vždy do istoty. Nikdy neviete keby potrebujete narýchlo vypnúť alebo upraviť vlasy.

Čo vy nosíte vo svojej kabelke? Máte nejakú svoju obľúbenú kabelku?

Dnes by to bolo odo mňa všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra

18 komentárov:

  1. krásná kabelka! :)
    já mám oblíbenou v podobném stylu také černou ze Stradivarius a navíc kromě toho co ty se mi tam většinou povalují nějaké drobné pro případ nouze :D :)

    http://deniselibertas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V starej kabelke som to tiež tak mala, ale do tejto som to nejako ešte nestihla dať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Skoda, ze Balea je perletova. Hladam nieco ruzove ale bez lesku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá perleť je takmer neviditeľná, takže myslím, že by to veľmi nevadilo :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Fuu :-) ja som si svoju kupila len nedávno za peniaze co mi darovala priatelova babka a možno raz budúca svokra, pretože "Kúp si niečo čo budeš chcieť, sama si lepšie vyberieš" a tak padla volba na túto v deichmanne. Chcela som hlavne čiernu a takú kde zmestím peňaženku, nabijačku, externú nabíjačku a tablet. A napriek tomu, že som si ju primeriavala k tej čo som mala pri sebe zdala sa mi rovnaká, tak som si povedala, že ak nenájdem lepšiu tak si ju zoberiem. Nenašla som a dokonca som rada, pretože tam zmestím všetko a este mi aj plač ostal. Takže spravna voľba. A co v nej nosím? Tak hlavne peňaženku, mobil, externú nabíjačku, takú malú taštičky s balzamom, leskom a ženskými vecami, gumičkou ..vreckovky, cigarety a prkotinku, ktore sa tam nazbieralo za ten cas. Ešte diár hľadám, ktorý bude ten správny a kabelka plná 😂😂😁😁

    www.sweet-ayka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No každá tam to svoje :) Myslím, že časom sa do nej ešte veci pridajú :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. pekná kabelka, ja mám v oblube väčšie tašky, takže viac nepotrebných vecí :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemôžem mať veľkú tašku, pretože tam mám akurát bordel :D Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  5. inak máš pekný blog, dávam odber :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fakt ťa v tomto obdivujem, že toho nenosíš veľa :D Ja so sebou nosím zvyčajne obsah celej izby :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď idem von, tak toho veľa potrebujem, ale v mojej školskej taške je všetko možné aj nemožné :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

  7. Ja ťahám v kabelke asi tak miliardu vecí. Peňaženka, telefón, kľúče, to je samozrejmosť. Ale potom diár, zápisník na myšlienky a plno farebných pier. Milión rúžov a niekedy púder, keď sa ráno cítim neisto :D Nabíjačka na telefón, fľaša v vodou, šejker na proteín, pilník, spevňovače zápästia, gumičky do vlasov, slúchadlá, zrkadlo, nejaké jedlo a veľmi často aj notebook. Kedysi som nosievala aj skrutkovať, pretože som mala zvláštnu záľubu a to zbieranie výstražných tabúľ. A nikdy nevieš, kedy nejakú dobrú nájdeš :D

    Nika z Break the Rules
    PS: Na mojom blogu Ťa čaká súťaž o moje tričká s princeznami. Poď vyhrať :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuu :D Nedokážem si predstaviť, že by som so sebou ťahala deno denne toľko vecí :D Aj keď je pravda, že ak ide o moju tašku do školy, tak tam mám pocit, že mám polovicu skrine, celú kozmetickú taštičku a množstvo nepotrebných vecí :D Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  8. Nosím to co ty, kromě těch věcí do vlasů. Gumičku mám totiž stále na ruce, když nemám udělaný culík :)
    Jinak u mě nesmí nikdy chybět balzám a korektor a kapesníčky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja musím mať v taške sponky, pretože nikdy neviem kedy mi ich bude treba :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  9. Tak nejako podobne ako u teba, ešte tam nosievam hrebeň a očné kvapky na zvlhčenie očí, tie sa mi pri každodennej práci s počítačom zídu. Obľúbenú kabelku asi nemám, kabelky ma celkovo nejako extra netrápia, ak si na nejakú zvyknem tak ju nosím skoro non-stop.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si tiež nejako nepotrpím na veľké množstvo kabeliek, pretože ak mám nejakú čo mi vyhovuje nosím ju takmer stále :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame