utorok 4. októbra 2016

Recenzia: Štetce na líčenie z Primarku

Opäť vás zdravím pri recenzii, dnes vám predstavím dve štetce z Primarku, ktoré som si priniesla domov z Holandska. Hneď na začiatku sa vám chcem ospravedlniť za horšiu kvalitu fotiek, no môj fotoaparát sa veľmi nekamaráti s týmto zamračeným počasím a odmietal spolupracovať.


 Tieto štetce som nekupovala tak úplne na slepo, pretože som na nich počula chválu od mojej spolužiačky, ktorá si ich priniesla z Anglicka. Keďže Primark ponúka nielen množstvo oblečenia za rozumnú cenu, ale aj štetce tak som si povedala prečo ich neskúsiť. Vybrala som si okrúhly štetec na makeup a potom úplne klasický obojstranný štetec na obočie s kefkou. Už teraz ľutujem, že som si nekúpila ešte nejakú, pretože sú naozaj úžasné. Keď vezmem do úvahy aj cenu (na makeup 2€ a na obočie 1,5€), bola to kúpa roka. Štetce sú jemné, nepĺznu a naozaj sú kvalitne urobené. Veľmi dobre sa s nimi pracuje. Kombinácia čiernej a zlatej im dáva luxusný vzhľad. Jednoznačne ich môžem doporučiť aj začiatočníčkam, ale aj pokročilým. Majú naozaj veľký výber a to najmä štetcov na tvár. Ak niekedy navštívite Primark, určite sa na nich mrknite neoľutujete. Jedinou nevýhodou je problém s dostupnosťou, pretože Primark nie je obchod, ktorý nájdete na každom roho čo je škoda.

Plusy
  • jemné štetiny
  • luxusný vzhľad
  • nízka cena
  • nepĺznu

Mínusy 
  • problém s dostupnosťou



 

 Moje celkové hodnotenie

9/10
Ak hľadáte dobré a cenovo dostupné štetce a máte po ruke Primark, jednoznačne na nich mrknite.
Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem príjemný zvyšok dňa.

PS: Ak sa vám môj blog páči dajte Like na novovytvorenú stránku k blogu ( odkaz TU ). Nájdete tam novinky týkajúce sa blogu, ale aj mini recenzie, líčenia dňa a niečo málo z môjho života. Za každý palec hore budem veľmi vďačná. 

Alexandra 


7 komentárov:

  1. Ja mám v pláne tiež nové štetce, ale od BHcosmetics :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tieto chcela vyskúšať, ale tiež mám v pláne kúpiť si ešte nejaké štetce, pretože dobrých štetcov nie je nikdy dosť :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
  2. Mám doma od Milani podobný obojstranny štetec a je to veľmi praktické :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tento štetec zamilovala, pretože mi šetrí priestor v kozmetickej taštičke :) Len ho hodím do taštičky a viem, že mám aj kefku na prečesanie, ale aj štetec na nanesenie tieňov :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :) http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Sleduj ma na Instagrame