streda 4. júla 2018

Jarné "Must have" produkty




Aj keď už máme leto v plnom prúde, rozhodla som sa, že sa s vami podelím o moje "must have" produkty za jar. Rozhodla som sa tak, pretože tieto produkty určite stoja za zmienku a nie každý z nich potrebuje individuálny článok, aj keď niektoré z nich sa ho ešte len dočkajú. 


Ako prvé by som chcela spomenúť krémy z rady s kozím mliekom od značky Ziaja. Tieto krémy som si zamilovala na prvé ovoňanie, ale aj použitie. Veľmi ma mrzí, že som ich nevyskúšala skôr, pretože sú skvelé. Majú pre mňa dokonalú konzistenciu, denný vytvára aj príjemný podklad pod make-up a čo je najhlavnejšie, odkedy ich používal, tak sa mi nerobia suché miesta na tvári so šupinkami. Viac o týchto krémoch vám poviem v individuálnom článku, kde sa rozpíšem o každom jednom, ale je to láska. Ak vás trápi suchá pleť, tak jednoznačne stoja za skúšku.


Ďalším produktom je asi najväčšie prekvapenie posledných mesiacov, a to micelárna pleťová voda určená pre suchú a citlivú pleť od Lidl značky Cien. Táto micelárka ma naozaj veľmi milo prekvapila, pretože vzhľadom k cene je to veľmi podarený produkt. Pleť odlíči, vyčistí a dokonca si poradí aj s tekutými rúžmi, aj keď je pritom potrebná menšia snaha. Čo ma na nej najviac teší je to, že pleť nedráždi a nevysušuje.


Posledným nedekoratívnym produktom, ktorý si získal moje srdce, je antiperspirant v spreji od značky Rexona. Toto je už moje tretie balenie a musím povedať, že je to jeden z najlepších sprejových antiperspirantov. Skúšala som rôzne značky, ale vždy v polovici balenia sa začali chovať divne, alebo robili fľaky na bielom a čiernom oblečení, no tento od Rexony to nerobí a má v ponuke aj naozaj pekný výber vôní.


Z dekoratívnej kozmetiky nemám mnoho obľúbených produktov za jar, ale tie dva, ktoré vám tu spomeniem určite stoja za to. Prvý produkt, ktorý by som chcela spomenúť je matný rúž od značky Essence. Má príjemnú konzistenciu, výdrž je taká priemerná, je pekne pigmentovaný a jeho nosenie je naozaj veľmi komfortné. Na tento rúž, ale v inej farbe si môžete prečítať aj recenziu (odkaz TU), no bohužiaľ momentálne už nie je k dispozícií, pretože značka Essence túto radu rúžov zrušila. Mrzí má to, pretože boli to naozaj príjemné rúže za východnú cenu. 


Posledným "must have" produktom za jar alebo lepšie povedané za posledné obdobie je Camouflage tekutý korektor tiež od značky Essence. Tento korektor sa pomerne dosť porovnáva z podobným korektorom od Catrice, pretože obe značky Essence aj Catrice patria pod jednu firmu. Ja si myslím, že obe korektory sú dobré, no tento od Essence mi sadol trošku viac, pretože nemá až tak silnú parfemáciu a navyše nevysušuje mi až, tak očné okolie. Má pekné krytie, dobrú výdrž a svetlý odtieň je vhodný aj pre bleduľky ako som ja, tak čo viac si priať. 

 V poslednej dobe som sa zamerala skôr na objavovanie produktov na starostlivosť o pleť, než na skúšanie dekoratívnej kozmetiky, čo sa odrazilo aj na mojich obľúbených produktoch.

Aké produkty ste si vy obľúbili za posledné obdobie? 

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemne prežitý zvyšok dňa. 

Alexandra

3 komentáre:

  1. Ziaja má hromadu skvelých výrobkov. Je to jedna z mojich najobľúbenejších značiek. Ostatné produkty spomenuté v článku som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať, ale vyzerajú ozaj lákavo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značku Ziaja má u nás doma už dlhú dobu dlhé miesto a ostatné produkty určite stoja za vyskúšanie :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Produkty od Ziajy mám také moc ráda, nedivím se tedy, že jsou v tvých must have! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Sleduj ma na Instagrame