pondelok 25. septembra 2017

Recenzia: Očný tieň Elastic eye shadow od značky Trend It Up

Zdravím vás... Posledný týždeň som sa venovala veciam týkajúcich sa môjho odchodu na vysokú školu a blog musel ísť bokom, aj napriek tomu, že som mala vymyslenú peknú kôpku článkov. No konečne som už tu a konečne tu je ten čas kedy sa blogu môžem opäť naplno venovať. V dnešnom článku by som vám chcela povedať o produkte, ktorý som si zaobstarala pred nedávnom a trochu ma držal na vážkach, pretože som si na neho nevedela urobiť presný názor, ale je to tu a dnes vám poviem viac o očnom tieni Elastic Eyeshadow od značky Trend It Up vo farbe 020.


Tento tieň ma zlákal ešte predtým než som si ho kúpila, pretože som na neho počula dobré ohlasy a najviac ma presvedčilo video mojej obľúbenej vlogerky Tiny z kanála TinaNaté, ktorá ho odporúčala ako dobrý tieň na jednoduché denné líčenie. A musím s ňou súhlasiť. Je pravda, že na začiatku ma tento tieň veľmi nenadchol, pretože v šere pôsobil tak trocha fádne, akonáhle som vyšla na svetlo ostala som v úžase. Tento tieň je pomerne dosť jemne namletý, stredne až vyššie pigmentovaný a povedala by som, že je tak decentne metalický. V šere pôsobí ako jemný hnedý tieň, no na svetle sa ukáže ako krásne trblietavý s jemnými bronzovými odleskami. Je naozaj ideálne na denné líčenie, pretože nemusíte používať už žiadne iné tiene, ale stačí vám iba tento. Výdrž má tiež dobrú a celkom pekne drží aj bez podkladovej bázy, ale potom tak nevynikne. Nemôžem zabudnúť ani na veľmi pekné a minimalistické balenie z matného plastu, ktoré vyzerá naozaj elegantne, no pomerne dosť rýchlo sa zašpiní. 


Plusy 
  • stredná až vyššia pigmentácia
  • decentný lesk ako stvorený na denné nosenie
  • obstojná výdrž aj bez použitia podkladovej bázy

Mínusy
  • balenie z matného plastu, ktoré sa rýchlo zašpiní

Moje celkové hodnotenie
7/10
Aj keď som si tento tieň veľmi obľúbila, pri jeho hodnotení som dosť opatrná, pretože som sa s ním hneď na prvé použitie neskamarátila a nezažilo som ani žiadne "achkanie" ako pri očnom tieni od E Style. Ak by som ho mala celkovo zhodnotiť, tak je to veľmi dobrý očný tieň a jeho kúpu neľutujem, ale zaradila by som ho do kategórie neurazí - nenadchne.
Skúšali ste už tento očný tieň? Aj vy máte doma produkt, ktorý by ste zaradili do kategórie neurazí - nenadchne?
Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.  
Alexandra 

6 komentárov:

  1. Tá pigmentácia je na drogérkovú kozmetiku prekvapivo dobrá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si to myslím, pretože som mala tiene z drogérie, ktorým ani podkladová báza nepomohla :)Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
    2. No práve, niektorým nepomôže ani svätená voda. Zrovna som si minule vravela pri stojane s výpredajovými vecami, že "Aha, aké krásne Catrice tiene, ani neviem že bola taká limitka" a už som sa špárala prstom v testeri a zistila, že tam nepomôže vôbec nič, tá pigmentácia, uf, nula bodov a pritom tak krásne odtiene. :-(

      Odstrániť
    3. To poznám a najviac to zamrzí, keď nájdeš naozaj peknú farbu, ale nekúpiš si ju, pretože je naozaj na nič :/

      Odstrániť
  2. Na drogérku se značka Trend it up drží velmi vysoko. Nap první pohled mi odstínem připomíná bronzové color Tattoo od Maybelline. Krásný odstín :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Color Tattoo ešte neskúšala, ale ohľadom značky Trend It Up s tebou súhlasím. Nielen, že je pomerne dosť kvalitná, ale prináša do drogérie aj celkom zaujímavé produkty, ktoré tam predtým nebolo dostať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame