piatok 14. júla 2017

Recenzia: Tekutý matný rúž Sweet Cream Matte od značky Jordana

Pestré farby na perách bolo niečo čo ma vždy lákalo. Prišlo mi to ako úplne najjednoduchšie vytvorenie zaujímavého looku, ktorý nikdy neomrzí a navyše nemusíte nad ním stráviť hodiny. To všetko vo mne vzbudilo záujem a hlavne potrebu rozširovať moju zbierku rúžov o zaujímavé farbičky. Avšak takéto pestré rúže musia mať aj nejakú tú svoju kvalitu, ktorá zaručí ich výdrž a hlavne to, že sa nebudú rozpíjať. Preto som sa pri poslednom rozširovaní mojej zbierky rúžov rozhodla vyskúšať tekutý matný rúž Sweet Cream Matte od značky Jordana vo farbe 03 Raspberry Tart a v dnešnom článku vám chcem povedať ako u mňa obstál.


Prvé čo ma očarilo na tomto matnom rúži je jeho malé praktické balenie. Svojou veľkosťou nepresahuje rozmer bežného rúžu, takže je veľmi dobre skladný. Pokiaľ ide o obsah, rúž má vysokú pigmentáciu, rýchlo zasychá a dobre drží. Má aplikátor v tvare "nožičky baletky", vďaka ktorému dosiahnete precízne nanesenie vo veľmi krátkom čase. Ako som už spomínala má veľmi dobrú výdrž, ktorá je približne 4-6 hodín. Bez problémov zvládne pitie, aj nejaké to ľahšie jedlo, avšak s mastnejšími pokrmami má už trošku problém, no nie je to nič horibilné. Pery má tendenciu trochu vysušovať, ale to som aj čakala, no ak si pod neho nanesiete trošku balzamu hneď sa to trochu napraví. Čo som však nečakala je to, že sa po čase začne mierne droliť a to skracuje jeho výdrž. Na jeho odlíčenie potrebujete dobrý odličovač, pretože to ide o čosi ťažšie. Aj keď moja micelárna pleťová voda ho odlíči, musím nad tým stráviť hodnú chvíľu a stále to nie je úplné.

Plusy
  • vysoká pigmentácia
  • dobrý tvar aplikátora, ktorý zaručuje aj precízne nanesenie
  • výdrž približne 4-6 hodín
  • praktické balenie
Mínusy
  • pery po istom čase vysušuje
  • mierne sa drolí


Moje celkové hodnotenie
9/10
 Aj napriek zopár mínusom, ktoré tento rúž má si myslím, že sa ho oplatí vyskúšať. Pre mňa to nie je určite poslendý kúsok v mojej zbierke a plánujem vyskúšať aj ostatné farbičky, ktoré značka Jordana ponúka.
Máte nejaké skúsenosti s týmto produktom? Aký je váš obľúbený tekutý rúž?
Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra 

4 komentáre:

  1. Od Jordany som ešte nič neskúšala, no tento rúž vyzerá krásne :) Tiež som niekedy mala problém s drolením rúžov, no začala som si ich nanášať v tenkej vrstve a to mi celkom pomáha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že tento rúž určite stojí za vyskúšanie :)Skúšala som rôzne spôsoby aplikácie a zatiaľ nič veľmi nepomohlo, ale to drolenie nie je až také hrozné :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. iba som o nich čítala, ale neskúsila som ešte žiaden...majú naozaj krásne odtiene, aj tento by sa mi na leto veľmi veľmi páčil :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že keď vyskúšaš, tak neoľutuješ, pretože za tu cenu sú naozaj dobré :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame