štvrtok 2. marca 2017

Zimné "must have" produkty

Zima sa nám úž pomaly chýli ku koncu a jar sa nám už ukazuje v podobe slnečných dní. Presne toto je to správne obdobie, kedy sa symbolicky rozlúčiť so zimou a uverejniť posledný článok, ktorý sa jej týka a to moje "must have" produkty za toto ročné obdobie.

 
 Keďže článok o mojich obľúbených produktoch za rok 2016, mal dobré ohlasy, tak som sa rozhodla pridať ho medzi pravidelné články. Viem, že mnoho ľudí robí články o svojich naj produktoch každý mesiac, ale ja produkty obmieňam skôr po obdobiach, a preto bude táto rubrika vychádzať každé ročné obdobie. Dosť môjho polemizovania a poďme na samotné produkty. 


Tento rok sa nám zima naozaj ukázala v plnom šate. Tuhé mrazy, kopa snehu, no presne to čo čakáme od rozprávkovej zimy. Bohužiaľ takáto rozprávková atmosféra so sebou prináša aj veľkú záťaž pre našu pokožku. Mňa tento rok zachraňoval olivový krém od Avonu. Aj keď to nie je nejaký extra prelomový produkt, ja som si ho túto zimu veľmi obľúbila. Musím sa priznať, že tento krém bol aj trochu "z núdze cnosť", pretože mám doma veľmi veľa otvorených krémov a dala som si predsavzatie, že si nekúpim nový krém pokiaľ všetky nespotrebujem. Takže z toho čo som mala doma to bola najlepšie voľba a poviem neľutujem to ani, pretože mi naozaj počas tuhých mrazoch zachránil pleť.


Pri starostlivosti o pleť ešte ostaneme. Keďže aj moje očné okolie dosť trpelo, tak neodmysliteľnou časťou mojej každodennej rutiny sa stal tento očný krém s výťažkami s aloe vera od značky Oriflame. Veľmi mi pomohol najmä počas nachladenia, kedy som mala podráždené o veľmi suché očné okolie. Príjemne chladil a bol skvelý hlavne na použitie ráno, pretože ma aj jemne prebral.


Každá zima dá poriadne zabrať aj našim perám. Dlho som zvažovala, ktorý produkt na hydratáciu pier sem dať, pretože by som mohla opäť zmieniť už neviem koľkokrát ospevovaný hojivý zázrak od Oriflamu. Ale rozhodla som sa ukázať vám moju druhú lásku a to tento vanilkový balzam na pery, ktorý som si priniesla z Holandska. Je veľmi príjemný, nie je nejako veľmi mastný, no pery celkom obstojne zhydratuje. Ja mám tento položený v mojej školskej taške čiže ho naozaj používam denne a cez zimu o to viac.



 Cez zimu som však nepoužívala iba kozmetiku na starostlivosť o pleť, ale aj dekoratívku. Asi sa dalo čakať, že sa medzi favoritov dostane  niečo od značky Urban Decay, no a najviac som si zamilovala kontúrovaciu ceruzku vo farbe Naked. Je to krásna neutrálna farba, ktorá dlho vydrží a nebudem mojou láskou iba cez zimu. Trošku ma však mrzí, že mierne vysušuje pery a musela som si pod ňu dávať vrstvu balzamu.


Posledný môj zimný "must have" produkt je tiež z dekoratívnej kozmetiky. Tento rúž od Maybellinu má nie len skvelú farbu na zimu, ale je naozaj príjemný na nosenie. Keďže je to hydratačný rúž, ta sa nosil veľmi dobre a nemusela som sa báť, že budem mať úplne zničené pery. Ja ho milujem už dlhšiu dobu, no táto farba mi príde ako stvorená do sychravého zimného počasia.

Toto boli moje "must have" produkty, ktoré ma sprevádzali celou zimou.

Aké sú vaše "must have" produkty túto zimu? 

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra
 

6 komentárov:

  1. Ten olivový krém vyzerá dobre :) Kozmetiku s prídavkom olív veľmi obľubujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj dobrý :) Ja tiež milujem všetko olivové :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. pekné produkty, ten balzámik ma zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten balzam je naozaj fajn a to najmä na zimu :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Tento rúž mi veľmi pripomína rúže Rimmel, tiež majú takéto fialové, ktoré sú hydratačné.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som videla podobné :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame