nedeľa 26. februára 2017

Recenzia: Maskara Voluptous False Lash Effect

Nájsť maskaru, ktorá robí pekné mihalnice, má čierno-čiernu farbu a je dostupná v drogérií, je pre niekoho priam nemožné. Každý má iné mihlanice a pokiaľ jedným sadne takmer každá maskara, tak iným ich neskrotí ani tá najkvalitnejšia maskara na svete. Ja sa musím priznať, že nemám až taký problém si nájsť maskaru, ktorá mi vyhovuje, no dnes vám poviem o takej, ktorá všetky predošlé poslala na dôchodok. Ide o maskaru Voluptous False Lash Effect od značky Max Factor. Aj keď spočiatku som si ňou nebola istá, čo ste si mohli prečítať aj v prvých dojmoch. Zdala sa mi pomerne dosť mokrá a obtierala sa. Ak chcete vedieť, čo zmenilo môj názor, pokračujte v čítaní. 


Maskara mala na začiatku dosť tekutú konzistenciu ako som už skôr spomínala, našťastie po chvíli trošku vyschla a teraz ju má dokonalú. Má veľmi zaujímavú a špecifické kefku, ktorá robí veľmi pekný efekt na očiach. Mihalnice vyzdvihne, vytočí a mierne a dodá im aj objem. Má naozaj čierno-čiernu farbu, neopadáva sa a vydrží takmer celý deň. Veľmi ma prekvapil aj objem balenia 13,1 ml, čo je pomerne dosť, pretože niektoré maskary majú iba približne 8ml. Je pravda, že značka Max Factor patrí k drahším značkám a cena tejto maskary sa pohybuje od 8-16 €, no myslím si, že za to peniaze naozaj stojí. Je pravda, že nájdete aj omnoho lacnejšie maskary, ale ak už chcete investovať alebo si medzi nimi tú svoju neviete nájsť, vyskúšajte túto. 

Plusy
  • predĺži mihalnice
  • natočí mihalnice aj bez použitia klieštikov
  • čierno-čierna farba
  • väčší objem balenia
Mínusy
  • spočiatku trochu mokrejšia
  • vyššia cena 



Na ľavom oku dve vrstvy maskary bez natočenia mihalníc

Moje celkové hodnotenie

9/10.

Pre mňa je to naozaj dobrá maskara a určite toto nie je moje posledné balenie. 

Skúšali ste už tento produkt? Aká je vaša obľúbená maskara? 

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa

Alexandra

10 komentárov:

  1. Dělá moc pěkné řasy. Já se teď zamilovala do řasenky 100 % rock od Miss sporty. Má kartáček přesípacích hodin, není moc morká, a řasy dělá panenkovský :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Os Miss Sporty som mala zopár špirál a všetky mi vyhovovali, ale túto som asi ešte neskúšala :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Maskara ti spravila moc pekné riasy! Od Max Factor som už dlho žiadnu maskaru nemala. Mojou momentálne úplne naj maskarou je Hypnôse od Lancôme, ktorá je síce dosť drahá, ale ten efekt proste stojí za to :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O maskare od Lancôme som počula iba chvály :) Ja som s touto od Max Factoru veľmi spokojná a tiež to beriem tak, že za ten efekt si stojí za to priplatiť :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. naozaj ti urobila pekné riasy :) mne teraz vyhovuje od Maybelline Sensational :) tiež bola zo začiatku mokrá,ale potom super,to asi každá potrebuje tak trošku vyschnúť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si myslím, že každá potrebuje nejaký ten čas, po ktorom má úžasnú konzistenciu :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. tá vyzerá super, fakt pekné riasy robí. musím ju pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju môžem len odporúčať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  5. tá samotná kefka vyzerá zaujímavo, mne inak niektoré riasenky vyhovujú keď sú mokré :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež niektoré riasenky vyhovujú aj bez čakania na to aby boli sichšie, no táto sa mi spočiatku veľmi obtierala :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame