štvrtok 16. februára 2017

Recenzia: 5 v 1 starostlivosť o nechty od Miss Sporty

Upravené nechty sú pre mňa veľmi dôležite, preto sa snažím aby boli moje nechty pekné a zdravé. Presne to bolo dôvodom kúpy nejakého podkladového laku, ktorý by nechty aj vyživoval, ale aj by predlžoval výdrž. Predsa len po gélových nechtoch, ktoré som nosila cca pol roka, sa moje nechty potrebovali spamätať. Preto na odporúčanie mojej kamarátky som sa rozhodla si zaobstarať tento podkladový lak 5 v 1 od Miss Sporty. Priznám sa vám, že najprv vyzeral ako veľký objav, no nakoniec som z neho "na zadok nepadla". 


 Lak sľubuje pevnejšie, lesklejšie, hydratované a dlhšie. Môžem potvrdiť, že nechty mám po ňom o čosi lesklejšie a pevnejšie, aj keď asi stále nie dosť dobre, pretože sa mi lámu. Nemám pocit, že by nejako podporil rýchlosť rastu mojich nechtov, no popravde všetky tieto sľuby som brala trochu ako slová do vetra. Lak má tenký štetec, ktorým je aplikácia naozaj ľahká a precízna. Dá sa použiť ako podkladový lak, ale aj sám o sebe. Ako podkladový lak podľa mňa slúži lepšie, pretože predĺži výdrž laku na takých cca 5 dní, čo je podľa mňa celkom slušné. Avšak ak ho použijete individuálne, tak nebudete nadšení. Vydržal mi ani nie dva dni a potom sa začal šúpať a vyzeralo to ako keby som ho mala už aspoň týždeň. Presne toto tento lak v mojich očiach dosť zničilo. Keď vezmem do úvahy cenu (1,99€) a výkon, tak si myslím, že by som ho zaradila do lepšieho priemeru, no nie je to nič prelomové a v drogérií  nájdete aj lepšie produkty. Pre mňa to nie je lak, ktorý by som mala potrebu si kúpiť znova.

Plusy
  • pevnejšie nechty
  • lesklejšie nechty
  • predĺži výdrž laku na cca 5 dní
  • nízka cena
Mínusy
  • sám o sebe nevydrží ani 2 dni
  • nemám pocit, že by nejako podporoval rast nechtov

Moje celkové hodnotenie

6/10

Pre mňa to nie je produkt, z ktorého by som bola v nemom úžase. Ako ste na tom vy?

Máte nejaké skúsenosti s týmto produktom? Aký je váš obľúbený lak na výživu nechtov?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra  

6 komentárov:

  1. Já jsem měla dřív hodně ráda laky od MS, ale jelikož se teď nelakuji, tak už je nepoužívám. Ale takhle péče také nevypadá špatně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je to úplný objav, ale nie je zlý :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Ja mám osvedčenú starostlivosť o nechty od Avonu, na tú nedám dopustiť!:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veci na nechty od Avonu vo všeobecnosti rada :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Ja som mala podlkladový lak od Essence a s tým som nebola spokojná vôbec 😒

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si,že nájsť dobrý podkladový lak je beh na dlhé trate :D Ja som na podkladový lak od Essence počula chvály, no sama som ho ešte neskúšala:) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame