štvrtok 19. januára 2017

Mini recenzie Balea produktov

Zdravím vás, konečne sa mi podarilo tento týždeň nájsť si čas na blog. Možno to poznáte tie stresy pred koncom polroka a mne sa k tomu ešte pridáva aj panika ohľadom podávania prihlášok na vysokú školu. Našťastie sa mi podarilo väčšinu vecí vybaviť tento týždeň a už sa konečne môžem venovať blogu. Dnes mám pre vás pripravené mini recenzie na produkty od značky Balea, ktoré som dostala v takom sete s kozmetickou taštičkou. Konkrétne sa jedná o balzam na pery, sprchový gél a vlhčené obrúsky určené na odličovanie a čistenie pleti. 


Balzam na pery  s perleťovým leskom sa vám musím priznať, ma veľmi nezaujal. Podľa mňa je to úplne obyčajný balzam a mám pocit, že na trhu sa nachádzajú aj lepšie. Netvrdím, že je zlý, ale keby som ho videla v drogérií nebol by to produkt, ktorý by som si musela silou mocou odniesť domov. Balzam má jemnú ružovú farbu a obsahuje perleť. Táto farba podľa mňa uchváti žeby, ktoré sa buď veľmi nelíčia a hľadajú niečo na dodanie farby perám alebo proste pre slečny, ktoré sa líčiť začínajú. Nie je veľmi hydratačný, takže na nejakú extra ochranu pier cez zimu asi stvorený nebude. Vôňa je taká príjemná, mierne sladkavá, no nie je to nič neznesiteľné (podľa môjho priateľa vonia ako sviečka -_-). Balenie je také úplne obyčajné, no za to dosť pevné. Keď by som mala povedať, či by som si ho kúpila znova poviem vám, že neviem, pretože nie je to zlí produkt a naozaj má aj dosť veľa plusov, no nejako nepovzbudzuje moju mániu v čokoľvek čo sa dá dať na pery. 



Sprchový gél Shining berry s malinovou vôňou je asi ten najkrajší sprchový gél aký sme doma kedy mali. Teraz si pomyslíte, že som ako malé dieťa pravdepodobne, no on je ružovej farby a má v sebe trblietky. Mňa by nikdy nenapadlo, že v takom, povedzme obyčajnom obale sa nachádza niečo, tak pekné. Ohľadom tých takých normálnych veci, čo ľudia chcú od sprchového gélu, je naozaj dobrý. Krásne pení, pekne vonia, pokožku vyčistí a nejako extrémne ju nevysušuje. Za mňa je to naozaj dobrý "sprcháč" a sadol mi omnoho viac ako ten čo sme mali doma naposledy od Palmolive. Toto jednoznačne nie je môj jediný sprchový gél od Balei a už sa teším, keď si pôjdem kúpiť ďalšie. 

 

Posledný produkt, ktorý sa nachádzal v balíčku boli tieto čistiace vlhčené utierky s vitamínom E, mliečnymi proteínmi a jemnou grepovou vôňou. Priznám sa vám, že pri tomto produkte presne neviem či ho mám rada alebo nie. V jednom zmysle mi vyhovuje, pretože keď som ich použila prvýkrát, tak krásne odstránili dosť výrazné líčenie celej tváre a pleť po nich nebola vysušená. No ale pri ďalších použitiach mi už prídu dosť suché a neúčinné. Na úplne odlíčenie a vyčistenie pleti s nimi ich potrebujete minimálne dva, ak nie až tri, čo je dosť veľa. Čo sa mi na nich veľmi páči je ich grepová vôňa, ale aj to, že pleť je po nich pekná a nie je nejako extrémne napnutá. Podľa mňa by to bol úplne skvelý produkt keby vyriešili trošku lepšie balenie aby utierky nemali šancu postupne vysychať. Určite chcem vyskúšať aj iné vlhčené utierky od Balei pre porovnanie, pretože je možné, že nemusia sa všetky chovať rovnako. 


Všetky tieto produkty sa nachádzali v tejto naozaj veľmi peknej kozmetickej taštičke. Taštička je podľa mňa taká akurát na cestovanie, pretože sa do nej zmestia všetky potrebné veci, ale pritom ona sama nezaberá nejako veľa miesta. Určite ju budem využívať, aj keď momentálne v nej skladujem kozmetiku, ktorú som ešte neotvorila.

Toto by bolo na dnes všetko. Dúfam, že sa vám takýto článok s mini recenziami páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

12 komentárov:

  1. taštička je krásna a sprcháč to je presne niečo pre mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s oboma veľmi spokojná a pri sprchovaní sa teším ako malá, že mám sprcháč s trblietkami :D Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. taštička je krásna :) a ten sprchový gél ma teda tiež prekvapil farbou :))
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som to dostala, myslela som si, že to bude obyčajný sprcháč, ale toto ma úplne dostalo :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Farba toho gélu je fakt super! :) Inak obrúsky som mala tiež, ale veľmi sme sa neskamarátili.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie len farba, ale aj vôňa :) Ja som s tých obrúskov veľmi zmätená a absolútne neviem prísť na to čo mi na nich prekáža :/ Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Taštička je moc pekná, Balea si všeobecne dáva na obaloch výrobkov veľmi záležať a vždy vie nimi zaujať :) Od Balei si zvyknem najčastejšie kupovať gély/peny na holenie a krémy na ruky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa Balea znamená dobrá kvalita za málo peňazí :) Ďakujem za komentáre :)

      Odstrániť
  5. Ty ubrousky od Baley jsou mými oblíbenými :) Vůně je nádherná a krásně odlíčí pleť. Sice na dočištění používám ještě micelárku, ale na cestování skvělé !:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa nejako s nimi neskamarátila, pretože mi niečo na nich prekáža, aj keď neviem čo :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  6. Ja som mala malinový deodorant a tiež si neviem vynachválit tu voňu. Sprchový gel musi byt perfektný.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj veľmi dobrý, no už mi začína dochádzať :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame