štvrtok 6. októbra 2016

Recenzia: Lícenka Insta Glow od Miss Sporty

Zdravím, dnes tu mám pre vás opäť recenziu. Mám pocit, že som sa nejako s tými recenziami rozbehla a trochu pozabudla aj na iné typy článkov. Aj keď mám v pláne to čoskoro napraviť, predsa len nechcem aby sa tento blog premenil iba na samé recenzie na kozmetiku. Musím sa priznať, že je to vlastne moja chyba, pretože sa mi nahromadila pekná kôpka produktov a chcem ich všetky pekne krásne zrecenzovať. Dosť môjho obkecávania a poďme sa pozrieť na lícenku Insta Glow od Miss Sporty, ktorej sa dnes pozriem na zúbok. Ešte jedna maličkosť a to, že sa vám veľmi ospravedlňujem za trochu horšiu kvalitu fotiek.


Táto farba na líčka sľubuje rozžiarenie, dodanie zdravého vzhľadu pleti. Súhlasím s rozžiarením, pretože táto lícenka naozaj obsahuje jemné trblietky, ktoré na svetle robia krásny zdravý efekt. Podľa mňa cez leto na slniečku sa z nej stane môj must have produkt. Je trochu slabšie pigmentovaná, ale nie je to nič hrozné. Mne osobne to vyhovuje, pretože je potom ťažšie to s ňou prehnať. Aj keď farba 003 Flushned Pink, nie je čisto jesenná záležitosť veľmi rada ju nosím. Predsa len šťavnatá ružová a moja bledá pleť sú veľmi dobrá kombinácia. Čo ma trošku mrzí je to, že trošinku práši. Je to menšia nepríjemnosť, ale dá sa to zvládnuť len treba štetec dobre oklepať. Musím sa priznať, že dlho som značku Miss Sporty v drogérií obchádzala. Produkty od nich som sa snažila rýchlo spotrebovať, pretože ma veľmi nenadchli a často mi nevyhovovali, ale táto nová záležitosť od nich milo prekvapila. Mám v pláne sa pozrieť aj na ostatné farby, ktoré majú v ponuke. Možno tam objavím ďalšieho obľúbenca. Ak hľadáte lícenku, ktorá vám pleť jemne rozžiarí a dodá zdravú farbu, pozrite sa na tieto tu. Možno nájdete veľmi fajn lícenku na každý deň. 

Plusy
  • obsahuje trblietky, ktoré prejasnia pleť
  • pekný výber farieb
  • ideálna pre svetlú pleť
Mínusy
  • slabšia pigmentácia
  • trošku práši
 

 
 
Moje celkové hodnotenie
7/10
 
Máte nejaké skúsenosti s týmto produktom ? Aká je vaša obľúbená farba na líčka počas jesene?
To by bolo na dnes všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem príjemný zvyšok štvrtka.
 
PS: Ak sa vám môj blog páči a chcete vedieť aktuálne novinky z blogu alebo nájsť nejaké mini recenzie, dajte palec hore na FB stránku k blogu (odkaz TU).
 
Alexandra  

4 komentáre:

  1. Veľmi pekná, mám doma podobnú od Essence a rada ju používam. :)
    Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :-) http://alfa-lu.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam doma od Essence v trošku tlmenejšom otieni a tiež na ňu nedám dopustiť, ale táto sýtejšia ružová ma dostala :)Ďakujem za pozvanie do giveaway a za komentár :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Mňa dostala, aj keď som nikdy na takéto farby nebola :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame