utorok 27. septembra 2016

Recenzia: Lesk na pery matt matt matt od Essence

Zdravím, dnes som si pripravila pre vás recenziu na matný lesk od Essence. Je trošku vtipné, ak je niečo pomenované lesk a má to prívlastok matný. Ja by som to skôr nazvala tekutým rúžom, ale to nie je moja starosť ako si to výrobca pomenoval. Predsa len je dôležitejší obsah než obal produktu a teraz sa na to pozrieme. 

 
Produkt má príjemnú povedala by som penovú konzistenciu, ktorá je veľmi príjemná na nosenie. Pigmentácia tiež nie je zlá, ale naopak veľmi dobrá. Už prvá vrstva pekne kryje a vytvára pekný efekt na perách. Ja som si zaobstarala tento matný lesk vo farbe 02 beauty - approved!, čo je krásny nude otieň vhodný na denné nosenie. Škála farieb, ktorú ponúkajú je poskladaná veľmi dobre a každý si nájde to svoje. Či pôjde o jemnú dievčenskú ružovú alebo zmyselnú červenú. Výdrž produktu je priemerná. Vydrží vo veľmi dobrom stave 2-3 hodiny, no potom sa začne postupne vytrácať. Znesie nejaké to pitie, ale aj ta potrebuje upraviť. Jedlo je preňho už však prisilný hrnček kávy a na perách ostane naozaj iba minimum. Mne to však veľmi neprekáža, keďže mám produkt v prirodzenej farbe tak to nie je až také hrozné, keď sa z pier vytráca. Ja som si tento "lesk" veľmi obľúbila a určite toto nie je jediný, ktorý sa pridá do mojej zbierky. Plánujem si zaobstarať aj nejaké iné otiene.

Plusy
  • príjemná konzistencia
  • dobrá pigmentácia
  • krásna ponuka farieb

Mínusy
  • kratšia výdrž cca 2-3 hodiny





Moje celkové hodnotenie
8/10.

Tento produkt som si veľmi obľúbila a stal sa z neho môj produkt na každý deň.

Máte nejaké skúsenosti s týmto produktom? Aký je váš obľúbený tekutý rúž?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

  

8 komentárov:

  1. Mám pár matných lesků ale od essence jsem chtěla nějaký déle, tak asi zkusím :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho môžem len doporučiť :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujem :) chcela som niečo prirodzené a nositeľné :)

      Odstrániť
  3. Kolem tohohle produktu už delší dobu kroužím jako sup a pořád se nemůžu rozhodnout. Asi mu dám šanci. Vybrala sis krásný odstín! :)
    http://blognazabiti.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavý produkt. Ja mám od essence asi všetko ale na tieto rúže som ešte nenarazila. Ale keď pozerám na fotku tak vôbec nevyzerá že je matný :( škoda :(
    čo tak spoločné sledovanie?
    Discoveringglam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Záleží to koľko a ako ho nanesieš :) Je skôr zamatový, ale ak sa pod neho dá kontúrka tak vytvorí dokonale matný efekt :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame