sobota 25. novembra 2017

Jesenné "must have"

Jeseň som nikdy nemala nejako v láske. Prišla mi veľmi depresívna, a to najmä preto že každý bol bez nálady a ani to počasie tomu veľmi nepomohlo. Ráno vstávate do tmy a večer sa za tmy vraciate domov. Kto by mohol mať v tomto zaľúbenie, však? Ale tento rok sa niečo zmenilo a jeseň som si začala celkom užívať. Neviem presne čo to spôsobilo, ale našla som si kopu maličkostí a veci, ktoré mi ju spríjemňovali. V dnešnom článku sa s vami chcem o tieto moje jesenné "must have" podeliť a tak trošku si zhrnúť aj celé toto ročné obdobie.


Keďže jeseň pre mňa znamenala aj začiatok vysokej školy a odchod do Bratislavy, tak som sa dostala ku značkám, ktoré som predtým nemala až tak k dispozícií a navyše pred odchodom na vysokú školu som pomerne dosť pretriedila moju kozmetickú zbierku. Čiže som si zaobstarala nejaké nové veci na hranie a mnoho z nich som si zamilovala. Ako prvé by som spomenula veci od značky Trend It Up, ktoré som si zaobstarala ešte, keď som bola doma. Asi najviac ma dostal očný tieň Elastic eye shadow vo farbe 020. Je nenápadný, ale zároveň dokonalý na každodenné líčenie a navyše sa s ním veľmi jednoducho pracuje. Ďalším mojím miláčikom od tejto značky je paletka Tropicalize, ktorá obsahuje naozaj krásny bronzér, lícenku a rozjasňovač. Nikdy by som nebola povedala, že po nej budem až tak často siahať a stane sa neodmysliteľnou súšasťou mojej make-up rutiny. Poslednými kúsami dekoratívnej kozmetiky, ktoré si ma tú to jeseň získali sú paletka Cosmic Metals a tekutý metalický rúž Liquid Suede Metallic Matte od značky NYX. Obe tieto produkty som si obľúbila najmä pre ich farby. Krásna bordová a iné jesenné farby, dodávali mi dodávali trochu pestrosti do tohto sychravého počasia. 


Okrem toho, že som si túto jeseň obľúbila mnoho dekoratívnej kozmetiky, tak som objavila aj veľmi dobré produkty na odličovanie. Dvojfázový odličovač očného make-upu od Balei podľa mňa nepotrebuje nejaký komentár, pretože ako som spomínala v jeho recenzií, je perfektný. Ľahko s ním odstránite nielen normálne, ale aj vodeodolné produkty  a dokonca ľahko odstráni aj zvyšky lepidla na mihalnice. Podobne pozitívne by som mohla rozprávať aj o micelárnej pleťovej vode od Bourjois, ale táto nie je až tak skvelým produktom, no stále je dobrá a túto jeseň som ju naozaj často používala.


Poslednými vecami, ktoré vám spomeniem je trochu netradične oblečenie. Povedala som si, že to bude fajn okorenenie článku, a navyše tieto kúsky naozaj milujem. Oversize rifľová bunda je klasika, ktorá nikdy nesklame a dobré sa pod ňu vrství oblečenie, sivá mikina z kapucňou dobre zahreje a čierne potrhané rifle tomu dodajú šmrnc. Kožené členkové čižmičky sú jeseno-zimná klasika a navyše sú extrémne pohodlné. Aj keď toto nie je kombinácia oblečenia, ktorá by vás nejako uchvátila, tak som si tento outfit veľmi obľúbila pre jeho pohodlnosť a praktickosť. Plus takýto štýl obliekania mám rada.

Takže toto by bolo všetky veci, ktoré mi spríjemňovali túto jeseň, či už ako zaujímavý doplnok alebo z čiste praktického hľadiska.

Aké veci ste si počas jesene obľúbili vy?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra

5 komentárov:

  1. Krásne fotky! 👀 Najma to oblecenie sa mi paci ako si rozložila pri tvorbe fotky, je to vyslovene pútavé na prvý pohľad 😌 A z tých veci ma aj najviac zaujala ta riflova bunda, oversize kusky su teraz take moje must have😅

    Na mojom blogu tiez prebieha Giveaway budem velmi rada ak sa zapojis - https://emmareyess.wordpress.com/2017/11/28/vianocna-giveaway/ ⭐️

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Snažila som sa aby to zaujalo a oversize kúsky sú aj mojím takým must have, pretože dokonale zahrejú počas zimy :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Sú to lásky, ktoré si získajú každého :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame