streda 16. augusta 2017

Recenzia: Ceruzka na pery 24/7 glide-on lip pencil od Urban Decay

Stáva sa aj vám, že máte niečo doma, používate to radi a často, ale stále ste na to nenapísali recenziu? Mne sa toto stalo s ceruzkou na pery 24/7 glide-on lip pencil od značky Urban Decay vo farbe Naked. Prvýkrát som sa o tejto ceruzke zmienila niekedy koncom minulého roka a stále som recenziu na ňu odkladala, pritom som ju celý čas nosila. A dnes konečne nastal ten čas, kedy sa s vami podelím o moje dojmy z tejto ceruzky.


Aj keď mám túto ceruzku v miniarutke vôbec z nej neubúda a to ju používam dosť často. Je vysoko pigmentovaná, neobtiera sa a veľmi ľahko sa nanáša. Má dobrú výdrž 6-8 hodín (viac som neskúšala), vydrží pitie aj jedlo, ale pri mastných pokrmoch sa začne postupne vytrácať. Menším nedostatkom je to, že po pár hodinách začne pery mierne vysušovať, ale nie je to za hranicou znesiteľnosti. Veľmi milo ma prekvapilo to ako sa aj napriek svojej dobrej výdrži ľahko odličuje. Stačí len trocha micelárky a po ceruzke už nie je ani stopa. Celkovo ma táto ceruzka veľmi milo prekvapila a viem, že toto určite nie je môj posledný produkt od tejto značky.

Plusy
  • vysoká pigmentácia
  • neobtiera sa
  • výdrž cca 8 hodín
  • ľahké odličovanie

Mínusy
  • mierne vysušuje pery

Moje celkové hodnotenie
9/10
Táto ceruzka na pery je najlepšia ceruzka akú mám a ten jeden bod som jej stiahla iba preto, že stále čakám na nejaký produkt, ktorý ju prekoná. 
Dúfam, že sa vám článok páčil a  prajem vám príjemný zvyšok dňa.
Alexandra 

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Aj ja tú farbu zbožňujem :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Ahoj Alex,
    tužka na rty má opravdu krásný odstín, který je na podzim jako dělaný! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju obľubujem celoročne, ale naozaj na jeseň je to to pravé orechové :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame