streda 4. januára 2017

Recenzia: Micelárna pleťová voda od Corine de Farme

Zdravím vás pri dnešnej recenzii na micelárnu pleťovú vodu od značky Corine de Farm. Micelárne vody boli niečo čo ma dlho lákalo, pretože sa mi páčil ich nápad a multifunkčnosť. Je to úžasné, keď nemusíte sa najprv odličovať a potom si pleť vyčistiť, ale môžete to urobiť v jednom kroku. Po dlhom pátraní, ktorú micelárku by som vyskúšala som objavila túto od značky Corine de Farme. Ja som o nej počula pred pár rokmi keď na ňu čítala recenziu, no nikde som je nevedela nájsť, a keď som ju pri nákupe objavila v Kauflande našla pri ich kozmetických produktoch ani som neváhala a hneď som si ju kúpila.


Corine de Farme je francúzska značka, ktorá u nás nie je veľmi vidieť alebo aspoň ja som ju nikde nevedela nájsť okrem Kauflandu, kde mali túto micelárku. Je mi to ľúto, pretože po jej vyskúšaní mám chuť vyskúšať aj iní produkty od tejto značky. Táto micelárna pleťová voda je určená pre suchú a citlivú pleť a obsahuje až 97% prírodných látok. Keďže teraz cez zimu som začala trpieť suchou pleťou, čo u mňa nie je až takým zvykom, jej používanie je pre mňa luxus. Má príjemnú vôňu, pleť nevysušuje a nedráždi. Odličuje dosť dobre a nedráždi oči, no s vodeodolnými produktami má už problém. Pre mňa to však mínus nie je, pretože som to od nej ani nečakala. Veľkým plusom je pre mňa veľkosť a praktickosť balenia. Vďaka pumpičke na dávkovanie vždy dostanete presné množstvo produktu a dá sa povedať, že ani kvapka vám nepríde na zmar. 500ml pleťovej vody za cca 6 eur je podľa mňa super cena a navyše, keď je to produkt, ktorý obsahuje prírodné látky a nie je to sama chémia. Ja som si ju obľúbila nie len na doučovanie, ale aj ako samotnú pleťovú vodu, pretože mojej pleti robí naozaj dobre. Môžem vám ju naozaj len doporučiť, pretože mňa naozaj očarila.

Plusy
  • čistí a nedráždi pleť
  • obsahuje 97% prírodných látok
  • veľké balenie s praktickým aplikátorom
  • dobre odličuje a nedráždi oči
Mínusy
  • produkt je ťažšie zohnať
Moje celkové hodnotenie

9/10
Táto micelárka ma naozaj dostala a veľmi rýchlo som si ju obľúbila. Podľa mňa sa ju určite oplatí vyskúšať. Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemený zvyšok dňa.
Alexandra

8 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ja som Biodermu ešte neskúšala, aj keď ma vždy lákala, no mne táto zatiaľ veľmi vyhovuje a môžem ju len odporúčať :)Ďakuje za pozvanie a aj za komentár :)

      Odstrániť
  2. túto značku vôbec nepoznám :) micelárky moc nepoužívam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa to bola tiež neznáma značka, no raz som o tejto micelárke čítala :) tiež som ich veľmi nepoužívala, no chcela som ich vyskúšať a nakoniec som sa do nej zamilovala :)

      Odstrániť
  3. Ja som najradšej mala Sensibio od Biodermy, poprípade mám veľmi rada Garnier :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Garnier som tiež pozerala asi ju aj naozaj vyskúšam, pretože som na ňu počula naozaj dobré ohlasy :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Je dosť možné, že tú recenziu si čítala u mňa na blogu -
    kraskaazviera.blogspot.sk - (haha, vidíš ako si fandím? :D ), lebo doposiaľ o nej nejak nebolo na SK/CZ blogoch počuť. U mňa je to však najlepšia micelárna voda na trhu a inú už ani nekupujem. Ale hej, škoda, že sa dá kúpiť iba v Kauflande, aj ja by som rada skúsila ďalšie produkty od Corine. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to naozaj dosť možné, ale úplne s tebou súhlasím je to naozaj veľmi dobrá micelárka a rada sa k nej vraciam :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame