štvrtok 20. októbra 2016

Recenzia: Hydratačný očný gél z rady Love Nature od Oriflame

Keď technika vypovie svoju službu môže nastať hotová katastrofa. Taká ma postihla minulý týždeň, keď nám doma vypadol internet a príčina sa nedala nájsť. Nakoniec po strastiplnom týždni a pol prišiel technik a len jednoducho vymenil jeden kábel. A toto je presne ten dôvod, prečo nebol tak dlho článok. Musím sa priznať, že mne písanie naozaj chýbalo a už som sa nevedela dočkať kedy budem môcť opäť pridávať články. Dosť by už bolo môjho rozpisovania, prejdime k podstate článku. 

Dnes mám pre vás recenziu na posledný produkt z rady Love Nature od značky Oriflame a to konkrétne na hydratačný očný krém. S týmto článkom som si dávala dosť načas, pretože toto je môj prvý očný krém a nevedela som presne čo od neho čakať. Preto vás chcem vopred upozorniť, že toto nebude typická recenzia, ale skôr taký môj dojem a postrehy z používania tohto produktu.


Ako predošlé produkty z tejto rady aj tento produkt má veľmi príjemnú a nevtieravú vôňu. Jeho gélová konzistencia zaručuje rýchle vsiaknutie do pokožky očného okolia. Príjemne chladí očné okolie a ráno je to pomôže pri zobudení. Mne naviac pomohol, keď som mala hrozné kruhy pod očami. Nielen, že ma ráno "prebral", ale pomohol mi s mierne napuchnutými očami a trošku redukoval kruhy pod očami. Očné okolie pekne hydratuje a pripraví na líčenie. Ja som si jeho používanie obľúbila, ale nie je to produkt, bez ktorého by som nevedela existovať. Určite toto nie je posledný očný krém/gél, pretože chcem skúšať a mať to s čím porovnať.


Keďže toto nie je typická recenzia nebudem vám písať žiadne plusy a mínusy ani hodnotenie, pretože naozaj to nemám s čím porovnať. Chcela som sa s vami podeliť s mojou skúsenosťou s týmto produktom, pretože to bolo pre mňa niečo nové. Dúfam, že sa vám článok aspoň trochu páčil a dal vám niečo.
Prajem  príjemný zvyšok dňa.

Alexandra

2 komentáre:

  1. ja som si v poslednej dobe krémy na očné okolie veľmi obľúbila, takže aj tento gélik ma zaujal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je fajn len ja stále neviem prísť na chuť produktom na očné okolie :) Asi potrebujem ich vyskúšať viac :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame