štvrtok 29. septembra 2016

Recenzia: Lipfinity Lasting Lip Tint od Maxfactoru

Zdravím vás pri ďalšom článku a to opäť recenzií. Dnes to bude recenzia na pre mňa osobne veľmi zaujímavé produkty a to Lip Tinty od Maxfactoru. Ja som si tieto fixky na pery priniesla s Holandska, kde som ich kúpila v jednom balení tri. Nakoniec som po skúmaní na internete a následne u nás v drogérií zistila, že tento produkt sa u nás vyskytol, ale nejako ho už nevidieť. Takže toto asi žiadna novinka nebude, ale aj tak som vám chcela túto recenziu napísať, pretože ma tieto produkty veľmi zaujali a celkom som si ich obľúbila.


Tieto produkty majú fixkové prevedenie a sú založené skôr na vodovej báze. Fixkový aplikátor je precízny a dajú sa ním krásne vykresliť kontúry. Vaším perám dodajú jemný pigment do pier, ale nie je to niečo také ako keď si dávate rúž. Každý otieň sa chová inak. Prvé dve svetlejšie a prirodzenejšie otiene majú trošku kratšiu výdrž a pery naozaj len jemne sfarbia. Ich vytrácanie je postupné ale cca do dvoch až troch hodín sú preč. Jedlo je pre nich príliš silný oponent a potrebujú po ňom jednoznačne upraviť. S pitím je to o čosi lepšie, ale aj tak musíte si musíte pry po nápoji poopraviť. Odličujú sa veľmi ľahko. Čo sa týka najtmavšej farby, ktorá sa stala asi aj mojou najväčšou srdcovkou, je to niečo neuveriteľné. Je krásne pigmentovaný a na perách drží ako pribitý. Aj keď sa ta primárna vrstva produktu vytratí, ostane na perách krásna červeno malinová farba. Výdrž je celovečerná a naozaj si poradí či už s nápojmi alebo jedlom, pravdaže po jedle je nutná menšia úprava. Pri odličovaní je s týmto otieňom problém, pretože naozaj dobre drží a je ťažké sa ho zbaviť. Micelárka si s ním ľahko neporadí a je skôr potrebný nejaký dobrý odličovač najlepšie dvojfázový. Menším mínus je to, že sú trošku nemilosrdnejšie k suchým perám, preto je vždy fajn si pred ich použitím pery hydratovať.Vo všeobecnosti tieto produkty môžem doporučiť, ale naozaj neviem ako to je teraz s dostupnosťou u nás. Prvé dve otiene sú ideálne na denné nosenie, a ak chcete na perách krásnu malinovo-červenú tak otien číslo 06 Royal plum je to pravé pre vás. 


Plusy
  • pekné farby v ponuke
  • pri najtmavšom otieni výborná výdrž
  • pekná pigmentácia
  • jednoduchá aplikácia

Mínusy
  • pri svetlejších otieňoch slabšia výdrž
  • ťažšie odličovanie najtmavšieho otieňa
  • mierne vysušujú pery


Moje celkové hodnotenie
7/10.
Celkovo sú tieto fixky na pery fajn vychytávka a jednoznačne chcem vyskúšať toto prevedenie farby na pery aj od iných značiek.

Máte nejakú skúsenosť s týmto produktom alebo s takouto formou prevedenia produktu?

Dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám príjemný zvyšok dňa.

Alexandra  

4 komentáre:

  1. ahoj, moc hezký blog :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuž, vždy so tieto fixky chcela vyskúšať ale asi odolám :) nezdá sa mi to taká senzácia :) ďakujem za skvelú recenziu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najtmavší otieň naozaj stojí to, ale ostatným je naozaj fajn odolať :) Ďakujem veľmi pekne za komentár :)

      Odstrániť

Sleduj ma na Instagrame